Vitamin Profiling Kit - Alpha-H - 4 x 15 ml

- 20% !

Deze Alpha-H Vitamin Profiling kit is ideaal om kennis te maken met de 4 Alpha-H vitamin serums (A, B, C en E). Daarnaast geeft het je de vrijheid om je huidverzorging elke dag zelf op maat samen te stellen of aan te vullen naar wens en behoefte. 

Handig omdat stress, slaaptekort, seizoenswisselingen, hormonale veranderingen, voeding en zonlicht ervoor zorgen dat de behoefte van je huid nu eenmaal continu verandert. 

De flesjes zijn gemaakt van gerecycled glas en bevatten een UV-coating.

64,00 € 79,95 €

Alpha-H Vitamin Profiling Kit, aangenaam kennismaken met de 4 serums van Alpha-H!


Alpha-H VITAMIN A SERUM 0.5% (15ml)Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, helpt DNA-schade in de cellen voorkomen, vermindert grove poriën, littekentjes, pigmentatie en acne, bevordert de doorbloeding en egaliseert en verfrist de teint.


Alpha-H VITAMIN B SERUM (15ml)Een sterk hydraterend en huidbarrière herstellend serum; onmisbaar voor de vochtarme, gevoelige huid. Bovendien pakken vitamine B3 (niacinamide) en B5, peptiden en ferulic acid pigmentvlekjes, collageentekort, een vale teint en rimpeltjes aan. 


Alpha-H VITAMIN C SERUM (15ml)Stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert donkere vlekjes, geeft de vermoeide huid een boost en is rijk aan antioxidanten die beschermen tegen schade van de zon, roken en luchtvervuiling. Regelmatig gebruik zorgt voor een non-stop frisse, gezonde glow.


Alpha-H VITAMIN E SERUM (15ml)Must-have bij een gevoelige, geïrriteerde huid. Herstelt, kalmeert, vermindert ontstekingen en roodheid, versnelt de genezing, beschermt tegen schade door vrije radicalen en helpt de huideigen barrièrefunctie te verbeteren, wat helpt een gevoelige huid te herstellen en voorkomen.


GEBRUIK van Alpha-H Vitamin Profiling kit

Breng 3-4 druppels van een Alpha-H serum aan op een schone droge huid. Gebruik opwaartse circulerende bewegingen bij het inmasseren.

LET OP: als je de serums graag wilt combineren, breng dan eerst één serum op en laat deze eerst volledig intrekken. Breng daarna pas het andere serum op. 

De serums zijn niet altijd bedoeld om met elkaar of een crème te mengen. Hiermee verander je mogelijk de pH-waarden en onderlinge balans van de werkstoffen in de producten, wat hen mogelijkerwijs minder effectief maakt. 

We adviseren je steeds om maximaal 2 serums tegelijk te gebruiken.

Bekijk daarom zeker ook even de aparte productpagina's waar meer individuele info beschikbaar is over toepassing en correct gebruik van de verschillende serums en de actieve ingrediënten.