Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pre & Post Treatment Set - Normal Skin - Vavin

-25%!

Heb jij een normale huid en wil je ervoor zorgen dat jouw huid in topconditie is? Dan is deze Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin absoluut perfect voor jou! Deze set biedt de ideale verzorging voor jouw huid, zowel vóór als na een intensieve behandeling. Het is dé sleutel tot een stralende en gezonde huid!

130,87 € 174,50 €

Vavin Pre & Post Treatment set - Normal Skin. Uw normale huid wordt in topconditie gebracht!


Deze VAVIN Pre & Post Treatment Set voor Normal Skin bevat zorgvuldig samengestelde producten die jouw normale huid optimaal voorbereiden op een behandeling én helpen bij het herstel achteraf. Je kunt erop vertrouwen dat je huid de beste verzorging krijgt die het verdient.

Dankzij de krachtige formules in deze set wordt je huid gereinigd, gezuiverd en in balans gebracht, waardoor je huid er fris en stralend uitziet. Bovendien zorgt deze set ervoor dat jouw huid optimaal kan herstellen na een behandeling, waardoor je kunt genieten van een snel en effectief herstelproces.


Met de Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin krijgt jouw huid de verzorging die het nodig heeft, zowel vóór als na een intensieve behandeling. Geef jouw huid de liefde en aandacht die het verdient en bereik een gezonde en stralende huid!

Wacht niet langer en ervaar zelf de kracht van deze geweldige set. Je zult versteld staan van het resultaat en je huid zal je dankbaar zijn!


Wat bevat deze VAVIN Pre & Post Treatment set voor normal skin?

De set begint met de Vavin Balancing Cleanser 170ml - Normal Skin. Deze milde reinigingsmelk verwijdert effectief vuil en make-up, terwijl het de natuurlijke huidbarrière intact laat. Je huid voelt schoon en fris aan, zonder uitgedroogd te zijn.

Vervolgens hebben we de Vavin Restoring Day Cream - Normal Skin, een dagcrème die je huid een boost geeft met ingrediënten zoals hyaluronzuur en panthenol. Het beschermt je huid tegen schade van vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol. Je huid wordt gehydrateerd en krijgt een gezonde gloed.

Voor de nacht hebben we de Vavin Soothing Night Cream - Normal Skin. Deze nachtcrème versterkt de huidbarrière, zorgt voor een goede vochtbalans en geeft de natuurlijke weerstand van je huid een boost. Terwijl je slaapt, wordt je huid intensief verzorgd en hersteld.

Last but not least hebben we de Vavin Protecting UV Cream SPF30 - Normal Skin. Deze crème biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen, dankzij een combinatie van minerale en natuurlijke UVA-filters. Daarnaast bevat het inuline, een natuurlijke suiker die het huidmicrobioom in balans houdt en bijdraagt aan een gezonde huidconditie.


Gebruik de Pre & Post Treatment Set - Normal Skin als volgt:

Begin met het reinigen van je gezicht met de Balancing Cleanser. Breng vervolgens de Restoring Day Cream aan in de ochtend en de Soothing Night Cream in de avond. Voor overdag gebruik je de Protecting UV Cream SPF30 na de Restoring Day Cream.

Om de set compleet te maken, raden we aan om een serum toe te voegen aan je routine. Dit zorgt voor een optimale combinatie van werkstoffen en een nog beter resultaat voor je huid.

Laat jouw normale huid stralen met de Vavin Pre & Post Treatment Set - Normal Skin! Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van een gezonde en stralende huid.


PURE & ETHICAL CARE

Deze set krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van deze producten te benadrukken, deze producten zijn vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!