Ultimate W+ Whitening Essence (Serum) - Mesoestetic - 30 ml

Mesoestetic ultimate W+  Whitening Essence is een essentiële stap in uw skincare routine bij een gepigmenteerde huid. Dit intensief serum zorgt voor een heldere, egale huidstructuur, heeft een ultralichte structuur, werkt antioxiderend op de huid en vermindert pigmentatie vlekjes.

Bovendien bestrijdt en voorkomt Ultimate W+ Whitening Essence opkomende hyperpigmentatie, fijne lijntjes, expressielijnen en rimpels.

Het resultaat van deze Ultimate W+ Whitening Essence serum is een intens heldere, egale en een stralende, glowy skin! 

Ideaal én goedkoper in combinatie met de Ultimate W+ Whitening Cream (50ml)!

Kies een variant:

Vanaf 91,00 €

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Essence, een intensief serum die pigmentatie bestrijdt en uw gezicht intens verheldert en egaal doet stralen!


Melanogenese is het natuurlijke biochemische proces dat verantwoordelijk is voor de productie van de huidpigmenten die de huid kleur geven en beschermen tegen UV-straling. 

Dit proces kan worden veranderd door factoren die lokale overproductie van melanine veroorzaken, waardoor lelijke vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan, aan te pakken. 

De belangrijkste oorzaak van overproductie van melanine is blootstelling aan de zon. Genetische factoren, hormonale factoren, huidveroudering, fotosensibiliserende middelen, enz. Spelen echter ook een rol.


Mesoestetic ultimate w + whitening essence serum is een verhelderend, antioxidant gezichtsserum, specifiek voor een onzuivere huid of om het verschijnen van donkere vlekken en kleine rimpels te voorkomen. 

Het unieke en innovatieve [meso] White Complex, combineert krachtige ingrediënten om in verschillende stadia van vorming en verspreiding van uw vlekken te werken, waardoor hun synthese wordt afgeremd. 

Dit complex bevat ook tuinkers (Lepidium sativum), een krachtig fytonutriënt dat meehelpt donkere vlekken af te remmen en zorgt voor een effectief verblekend effect. 

De lichtgewicht textuur van deze Ultimate W+ Whitening Essence laat een matterende finish op uw huid achter met een zijdezachte touch, en leidt tot een geleidelijke uniformiteit van uw huidskleur. 

Gebruik van Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Essence

Breng 's morgens en' s avonds deze Ultimate W+ Whitening Essence aan op uw gezicht, nek en buste, met een zachte cirkelvormige massage totdat het product volledig is geabsorbeerd. 

Breng vervolgens de ultimate W+ whitening cream aan.


Actieve ingrediënten

[meso] white complex ®

Exclusief complex van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid die melaninesynthese remmen door verschillende stappen van de productie en overdracht te verstoren.

Tuinkers

Krachtige fytonutriënt die tyrosinase en α-MSH bewoont, beide betrokken bij melaninesynthese-processen. Verzacht vlekken op de huid en biedt whitening-voordelen.

Aloë vera

Krachtige hydraterende, kalmerende en whitening-actie. Helpt kleine oneffenheden te verwijderen.


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe barbadensis Extract, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Niacinamide, Kojic Acid, Alpha-Arbutin, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Glycerin, Lepidium sativum Sprout Extract, Parfum, Dimethicone, Disodium EDTA, BHA, BHT, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.