Ultimate W+ Whitening Elixir - Mesoestetic - 6 x 30 ml

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Elixir is een drinkbaar elixir met whitening en antioxiderende werking, ideaal voor het helpen egaliseren van de huidtint, het verminderen van donkere vlekken en het voorkomen van huidveroudering. 

Deze Ultimate W+ Whitening Elixir reguleert het melaninesynthese-proces en beschermt tegen foto-oxidatie veroorzaakt door UV-straling.

Kies een variant:

Vanaf 89,00 €
Please select variants first

Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Elixir, drinkbaar elixir om van binnenuit pigmentatie te bestrijden


Melanogenese is het natuurlijke biochemische proces dat verantwoordelijk is voor de productie van de huidpigmenten die de huid kleur geven en beschermen tegen UV-straling. 

Dit proces kan worden veranderd door factoren die lokale overproductie van melanine veroorzaken, waardoor lelijke vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan, aan te pakken.

De belangrijkste oorzaak van overproductie van melanine is blootstelling aan de zon. Genetische factoren, hormonale factoren, huidveroudering, fotosensibiliserende middelen, enz. Spelen echter ook een rol.


Gebruik Mesoestetic Ultimate W+ Whitening Elixir: om de 6 maanden

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 flacon 's avonds gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald.


Actieve ingrediënten

Berendruif extract

Afgeleid van de uva-ursi-plant. Door de bleek- en depigmenterende werking kan het vlekken op de huid verzachten.

Pijnboomschors extract

Krachtig antioxidant en anti-aging effect vanwege het hoge polyfenolgehalte. Beschermt tegen de gevolgen van UV-straling.

Gallisch en liponzuur

Speelt een rol in de regulering van de melaninesynthese-processen