Total Reducer - Mesoestetic - 200 ml

AFSLANKING, BLOEDCIRCULATIE

DE ULTIEME BEHANDELING VOOR 6 SPECIFIEKE GEBIEDEN DOOR MESOESTETIC ®

Dagcrème om de gegenereerde lichaamsvetniveaus te voorkomen, te vertragen en te handhaven. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshock-behandeling wordt aanbevolen.

73,70
Please select variants first

93% van de vrouwen maakt zich zorgen over hun uiterlijk en probeert dit te verbeteren. 

78,2% van de mensen beschouwt de zorg voor hun fysieke uiterlijk als noodzakelijk, zelfs als dat enige inspanning vereist. 

Meer dan 70% van de bevolking voelt zich soms slecht over hun lichaam.  


Actieve ingrediënten

Sylibum marianum-extract

Zoete klaver

Cafeïne

L-Carnitine

De hoge concentratie L-carnitine helpt om adipocyten en vetophoping te verminderen.

indicaties

Voorkom, vertraag en onderhoud. Helpt om adipocyten en vetophoping te verminderen.

Gebruiksaanwijzing

Een keer per dag in de ochtend.

De actieve ingrediënten in de formulering vullen de  professionele behandelingen aan en zorgen voor een verhoogde effectiviteit en betere resultaten. Gezien het belang van consistentie in de behandeling, is het gebruik van bodyshock-producten voor thuisonderhoud essentieel. Het combineren van de twee behandelingen wordt aanbevolen vanaf de eerste sessie.


Aqua, Carnitine, C12-16 Alcohols, Caffeine, Niacinamide, Butyrospermum parkii Butter, Cyclomethicone, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Carbomer, Dimethicone, Sodium Benzoate, Parfum, Tocopheryl Acetate, BHT, Disodium EDTA, Melilotus officinalis Extract, Silybum marianum Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.