Bodyshock Total Reducer - Mesoestetic - 200 ml

Deze Bodyshock Total Reducer van Mesoestetic is een dagcrème die helpt cellulitis te verminderen. Het uiterlijk van de behandelde huid verbetert, wordt gehydrateerd en krijgt zichtbaar meer stevigheid.

Bodyshock Total Reducer zorgt voor een meer gedefinieerd silhouet, met een merkbaar mooier aspect. De crème helpt door het vetmetabolisme te bevorderen, en elimineert zo uw overtollig vetweefsel.

73,70 €
Please select variants first

Mesoestetic Bodyshock Total Reducer, dagcrème voor het lichaam die helpt cellulitis en vetophopingen bestrijden


Mesoestetic Bodyshock Total Reducer is een crème voor het modelleren van silhouetten, ontworpen om cellulitis te bestrijden. Bodyshock Total Reducer bevordert het vetmetabolisme door vetweefsel te helpen elimineren, de grootte van reeds in weefsels aanwezige vetadipocyten te verminderen en het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren, waardoor het stevigheid en hydratatie krijgt.

Deze Bodyshock Total Reducer bevat Sylibum marianum-extract, die de groei van adipocyten beperkt en een verdere toename vermijdt.

Melilot verbetert de microcirculatie en vermindert vochtretentie, terwijl Cafeïne de mobilisatie en metabolisatie van vrije vetzuren stimuleert. 

L-Carnitine transporteert de vetzuren rechtstreeks naar het oxidatieproces, waardoor deze veel minder door het lichaam worden opgenomen. 

Deze Bodyshock Total Reducer crème komt in een lichte textuur die gemakkelijk opgenomen wordt, die zorgt het voor een meer gedefinieerd silhouet met een merkbaar mooier aspect, en een mooie hydratering.


Gebruik van Mesoestetic Bodyshock Total Reducer

Een keer per dag in de ochtend.

Breng de Bodyshock Total Reducer crème met een cirkelvormige massage op de te behandelen plek, op een schone en droge huid, aan. De werkzaamheid van het product neemt toe wanneer het wordt aangebracht na stimulatie van de microcirculatie van het bloed, zoals na het bad of douche!

De actieve ingrediënten sluiten perfect aan op de professionele behandelingen en zorgen voor een verhoogde effectiviteit en nog betere resultaten. Gebruik dit product in combinatie met de andere professionele bodyshock producten om het resultaat te maximaliseren.


Actieve ingrediënten

Sylibum marianum-extract

Zoete klaver (Melilot)

Cafeïne

L-Carnitine

De hoge concentratie L-carnitine helpt om adipocyten en vetophoping te verminderen.


Aqua, Carnitine, C12-16 Alcohols, Caffeine, Niacinamide, Butyrospermum parkii Butter, Cyclomethicone, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Carbomer, Dimethicone, Sodium Benzoate, Parfum, Tocopheryl Acetate, BHT, Disodium EDTA, Melilotus officinalis Extract, Silybum marianum Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.