Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheSerum C - Philip Martin's Vitamine C serum - 30ml

Philip Martin's TheSerum C is verrijkt met hyaluronzuur, vitamine C, ferulazuur, arginine en kiwi-extract. Werkstoffen boordevol hydraterende, antioxiderende en anti-aging eigenschappen.
Uw huid zal er stralend uitzien!

78,00 €

Philip Martin's TheSerum C, Anti aging en antioxidant serum boordevol vitamine C!


TheSerum C gezichtsserum van Philip Martin's is rijk aan functionele actieve ingrediënten, zoals vitamine C, die de huidoxidatie, huidverkleuring en vroegtijdige veroudering helpen verbeteren.
De huid ziet er jonger, gehydrateerd en stralend uit 


Gebruik van Philip Martin's TheSerum C

Breng een paar druppels serum aan op het reeds gereinigde gezicht en masseer met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen. Sluit af met uw gebruikelijke gezichtscrème.
Vermijd het gebied rond de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in TheSerum C van Philip Martin's

BIO KIWI EXTRACT

Kiwi is een vrucht die rijk is aan vitamines, kalium en antioxidanten en is geïndiceerd voor het voorkomen van veroudering. De botanische familie waartoe het behoort is die van de actinidiaceae. Het is rijk aan antioxidanten en kalium.


LAAG EN MIDDEL MOLECUULGEWICHT HYALURONZUUR

Hyaluronzuur heeft de eigenschap de vorming van nieuw collageen te stimuleren. Hier wordt het gebruikt met een laag molecuulgewicht, zodat het niet alleen op het oppervlak maar ook in diepe huidweefsels kan werken.

FERULZUUR

In staat om vrije radicalen te neutraliseren en in het bijzonder radicalen die bekend staan ​​als superoxiden. Het werkt synergetisch met andere antioxidanten om hun effectiviteit te vergroten. Het staat ook bekend om zijn oplichtende eigenschappen.

VITAMINE C

Vitamine C wordt beschouwd als een van de meest effectieve antioxidanten die de vorming van vrije radicalen kunnen tegengaan.