Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

TheFluid H Intens hydraterend serum - Philip Martin's - 10 x 3 ml

Philip Martin's TheFluid H is een uiterst intens, hydraterend serum met onmiddellijke werking. Fluids van Philip Martin's bevatten Nanosomen, kleine bolletjes met eenzelfde structuur als ons celmembraan, waardoor de werkstoffen zeer snel opgenomen worden en efficiënt kunnen werken

60,00 €

TheFluid H, Philip Martin's meest intens hydraterende serum met nanosomen!


TheFluid H Nanosomen lijken sterk op liposomen

Liposomen zijn microscopisch kleine (ongeveer 200-800 nm) holle bolletjes gemaakt van lecithine, waarvan de buitenste schil bestaat uit lipiden (vetten). Hun binnenste is gevuld met water, waarin verschillende actieve stoffen kunnen worden opgelost. Liposomen bestaan ​​uit een of meer lipidedubbellagen die zijn afgezet rond hun waterige kern. Ze hebben een membraanstructuur zoals de barrièrelagen van onze huid. 

De membraanstructuur wordt gevormd door fosfolipiden (bijvoorbeeld uit soja). Deze moleculen hebben een vetminnend deel én tegelijkertijd een waterminnend deel. Liposomen kunnen dus niet alleen zelf in de huid komen, maar door hun bijzondere eigenschappen ook een groot deel van de actieve ingrediënten met zich meedragen. Lipofiele (vetminnende, in olie oplosbare) stoffen zijn geïntegreerd in het dubbele membraan,

Het inkapselingssysteem van nanosomen lijkt sterk op dat van liposomen. Nanosomen hebben een enkele lipidelaag en worden nanosomen genoemd vanwege hun extreem kleine formaat. De lipide enkele laag van nanosomen sluit de in vet oplosbare actieve ingrediënten in de kern en integreert de in water oplosbare ingrediënten in de buitenste schil (wand). Het zijn kleine opeenhopingen met een diameter van slechts ca. 30-100 nanometer die, in tegenstelling tot liposomen, vetoplosbare actieve ingrediënten (zoals de in vet oplosbare vitamines A en E) in de huid transporteren. Hun speciale werkingsmechanisme zorgt ervoor dat deze losjes gebonden lipidenbolletjes in hun componenten uiteenvallen zodra ze op de huid worden aangebracht, waardoor het actieve ingrediënt vrijkomt en in uw huid getransporteerd wordt.


Gebruik van Philip Martin's TheFluid H

Breng de TheFluid H aan op uw gezicht en hals en masseer zachtjes tot het volledig geabsorbeerd is.  


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's TheFluid H intens hydraterende serum

BIOLOGISCH BERENDRUIF EXTRACT

De belangrijkste componenten van berendruifextract zijn glycosiden, hydrochinonen, arbutine en methylarbutine. Het heeft samentrekkende eigenschappen en is daarom ideaal voor de behandeling van een onzuivere en seboreïsche huid.

HYDRATEREND COMPLEX

Sacharide-isomeer is het functionele ingrediënt dat zich bindt aan de keratine van uw huid om de hydratatie te reguleren. Dankzij de samenstelling, vergelijkbaar met die van koolhydraten die van nature deel uitmaken van de huid, vermindert het droogheid en huidirritatie en reguleert het de hydratatie

ALGEN EXTRACT

Het zeewierextract van het geslacht scenedesmus rubescens vertoont een unieke samenstelling in zijn soort. Uitgebreide studies hebben een uitstekende bescherming en regeneratie van epidermale cellen bevestigd tegen de effecten veroorzaakt door UV en blauw licht.

TOMATEN EXTRACT

Het is het eerste waterige product dat grote hoeveelheden lycopeen bevat. Lycopeen heeft, vooral in samenwerking met andere natuurlijke antioxidanten, beschermende effecten op fibroblastcellijnen die worden blootgesteld aan UVA-straling. Het heeft een beschermende werking tegen vrije radicalen.