Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sun Tan Mineral SPF30 zonnecrème - Philip Martin's - 100ml

Philip Martin's Sun Tan Mineral SPF30 is een innovatieve zonnecrème die natuurlijke mineralen gebruikt, zonder chemische filters. Veilige en effectieve gezichts- en lichaamsbescherming, zelfs voor de meest gevoelige huid!

Het fysieke mineraalfilter garandeert de bescherming van de huid tegen schade veroorzaakt door zonnestraling en de aanwezige actieve ingrediënten behouden de juiste hydratatie en de natuurlijke afweer van de huid tegen oxidatieve stress.

48,00 €

Philip Martin's Sun Tan Mineral SPF30, de ideale en lekker geurende zonnecrème voor op het strand!


Sun System Protection

Dit is de Philip Martin's serie zonneproducten voor gelaat, lichaam die een effectieve en langdurige bescherming biedt en zorgt voor een sublieme egale teint. 

Alle producten zijn geformuleerd met natuurlijke en doeltreffende actieve ingrediënten die u toelaten om veilig te genieten van de zon voor, tijdens en na blootstelling aan UV. De optimale UVA- en UVB- filters gaan huidveroudering en zonnebrand tegen en zorgen voor een prachtige egale bruining met constante hydratatie. 

De snelle opname, sensuele textuur en sublieme geuren zorgen voor een zorgeloze opname en een uitermate aangenaam gebruik! 

Hoewel zonnestralen heel wat positieve elementen met zich meebrengen en het gelukshormoon stimuleren, moeten er ook voorzorgen genomen worden om schade in de huid te voorkomen. Huid moet beschermd worden met optimale, veilige formules. Alleen met de nodige bescherming wordt zonnebaden een plezier. Gebruik de nodige voorbereiding, bescherming en aftercare. Uw huid zal u dankbaar zijn.


Gebruik van deze Philip Martin's Sun Tan Mineral SPF30 zonnecreme

Gelijkmatig en overvloedig aanbrengen op gezicht en lichaam vóór blootstelling aan de zon, inmasseren tot het volledig is opgenomen. Regelmatig toepassen. 

Breng het product opnieuw aan na het baden. 

Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, vooral tijdens de heetste uren van de dag 


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's Sun Tan Mineral SPF30

FOTOBESCHERMEND COMPLEX

Deze actieve stof maakt gebruik van de lichtgevende eigenschappen van het plantenfytocomplex van een bloem (verbascum thapsus) en heeft de eigenschap ultraviolette straling te absorberen en te weerkaatsen, waardoor de bescherming van de huid en het haar tegen schade veroorzaakt door dergelijke stralingen wordt bevorderd.

COMPLEX VAN NATUURLIJKE MINERALEN

Dit specifieke natuurlijke mineraalcomplex helpt de huid te beschermen tegen door de zon veroorzaakte schade zoals uitdroging en veroudering, waardoor de huid gehydrateerd en soepel blijft.

ANTI-AGING COMPLEX

Fytocomplex dat de natuurlijke afweer van de huid tegen oxidatieve stress verhoogt, wat de levensduur en cellulaire dynamiek bevordert.

BIO GERSTWATER

Rijk aan onverzadigde vetzuren, oefent het een hydraterende werking uit voor de droge huid en kalmeert het de geïrriteerde en rode huid.