Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sun Tan Butter SPF15 - Philip Martin's - 200ml

Sun butter van Philip Martin's die het bruinen bevordert, waardoor uw huid sneller en intenser bruin wordt en waardoor uw huid mooi gehydrateerd en aangenaam zacht blijft.

Sun Tan Butter SPF15 beschermt tegen UVA- en UVB-stralen dankzij de belangrijke afschermingsfilters met hoog spectrum.

Ideaal voor huiden die houden van een sterke hydraterende werking tijdens het zonnen!

68,00 €

Sun Tan Butter SPF 15 van Philip Martin's, voor een snelle en intens, diepere bruine teint!


Sun System Protection

Dit is de Philip Martin's serie zonneproducten voor gelaat, lichaam die een effectieve en langdurige bescherming biedt en zorgt voor een sublieme egale teint.

Alle producten zijn geformuleerd met natuurlijke en doeltreffende actieve ingrediënten die u toelaten om veilig te genieten van de zon voor, tijdens en na blootstelling aan UV. De optimale UVA- en UVB- filters gaan huidveroudering en zonnebrand tegen en zorgen voor een prachtige egale bruining met constante hydratatie.

De snelle opname, sensuele textuur en sublieme geuren zorgen voor een zorgeloze opname en een uitermate aangenaam gebruik!

Hoewel zonnestralen heel wat positieve elementen met zich meebrengen en het gelukshormoon stimuleren, moeten er ook voorzorgen genomen worden om schade in de huid te voorkomen. Huid moet beschermd worden met optimale, veilige formules. Alleen met de nodige bescherming wordt zonnebaden een plezier. Gebruik de nodige voorbereiding, bescherming en aftercare. Uw huid zal u dankbaar zijn.


Philip Martin's Sun Tan Butter SPF 15 beschermt tegen UVA- en UVB-stralen dankzij de belangrijke aanwezigheid van afschermingsfilters met een hoog spectrum. Ideaal voor huiden die houden van een sterke hydraterende werking.


Gebruik van Philip Martin's Sun Tan Butter SPF 15

De Sun Tan Butter aanbrengen op gezicht en lichaam vóór blootstelling aan de zon, inmasseren tot het volledig is opgenomen. Herhaal periodiek en na elk bad. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon, vooral tijdens de heetste uren van de dag 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin's Sun Tan Butter SPF 15 zonnecreme

TANNING COMPLEX

Dit complex bevordert het bruinen waardoor uw huid sneller bruint en intenser bruin wordt. De belangrijkste eigenschappen van dit complex zijn het stimuleren van de activiteit van melanocyten en de migratie van melanine, het regenereren van de huid zonder lipiden en het voorkomen van hydratatieverlies tijdens blootstelling aan de zon. Samengevat stelt het gebruik van dit complex u in staat om een betere, mooi bruine kleur te krijgen en die bruine kleur ook langer te houden.

UVA- EN UVB-ZONNEFILTERS

Innovatief fotostabiel UVA-filter dat bijzonder actief is in het verminderen van de vorming van vrije radicalen en schade die tot huidcelveroudering leiden.
Chemisch UVB-filter dat de huid beschermt tegen zonnestraling, waardoor de kans op zonnebrand wordt verkleind.

BIO KARANJA OLIE

Met een sterk vermogen om zonnestralen te absorberen, zowel in het UVA- als UVB-spectrum, heeft het anti-aging en verzachtende eigenschappen.

MIX VAN PLANTAARDIGE WASSEN

Mix van plantaardige wassen die de stabiliteit en textuur van het product verhogen, waardoor het haar stevig blijft zitten.