Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Sun Cream 50+ Celestetic - 50 ml

Sun Cream 50+ van Celestetic biedt een zeer hoge bescherming tegen de zon voor het gezicht, hals en decolleté, dankzij de effectieve samenstelling van UVA- en UVB-filters. 

Sun Cream 50+ beschermt de huid niet alleen tegen schadelijke stralen, maar bevat ook veel anti-aging ingrediënten die de huid jong houden

23,90 €

Celestetic Sun Cream 50+, doeltreffende en efficient hoge bescherming tegen UVA en UVB stralen


Sun Cream 50+ bevat twee krachtige antioxidanten, Beta Glucan en Vitamine E, die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen en het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering door de zon. 

De romige textuur, die verrijkt is met Shea Butter en Hyaluronzuur, hydrateert de bovenste lagen van de huid zonder plakken en is waterbestendig. 

De tube van 50 ml maakt het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid crème af te meten voor gebruik.


Hoe gebruik ik deze Sun cream 50+ het best?

Deze zonnecrème kan op verschillende momenten worden gebruikt: na gezichtsbehandelingen, voor elke blootstelling aan de zon en om het hele jaar door te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Breng het product aan op het gezicht, hals en decolleté en breng het regelmatig opnieuw aan tijdens de dag, vooral na het zweten, zwemmen of afvegen.


Sun Cream 50+ actieve werkstoffen:

Hyaluronzuur

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

Vitamine E

Antioxidant erkend voor zijn anti-photoaging eigenschappen (veroorzaakt door de zon).

Bèta-glucaan

Antioxidant die de huid beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf (vervuiling/milieu) + bevordert de genezing van de huid

Karitéboter

Heeft hydraterende en anti-verouderende eigenschappen. Het bevordert de productie van collageen en vermindert de afbraak van bestaand collageen. + ontstekingsremmend