Stem Cell Active Growth Factor - Mesoestetic - 50 ml

Mesoestetic Stemm Cell active growth factor is een crème met regenererende en herstellende eigenschappen die krachtdadig de meest voorkomende tekenen van veroudering bestrijdt zoals het verlies van elasticiteit, diepe rimpels, weefselverval, ovaal gezichtsverlies, vertraagd herstel en tragere vernieuwingscapaciteit. 

Kies een variant:

Vanaf 89,30 €

Mesoestetic Stem Cell Active Growth, regenererende crème die krachtdadig veroudering bestrijdt


Huidstamcellen zijn de bron van de nieuwe cellen in de verschillende huidlagen. Na verloop van tijd vertraagt ​​hun activiteit: de huid verliest zijn vermogen tot vernieuwing, wat leidt tot een verlies van toon en de vorming van diepe rimpels. 

Mesoestetic Stemcell is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties plantstamcellen ontworpen om de vertraging in celregeneratie te bestrijden , versterking van de weefselstructuur van de huid en verbetering van de huidkwaliteit en textuur.


Stem Cell Active Grow Factor bevat extract van plantaardige stamcellen, biologisch compatibel met onze eigen stamcellen. Dit extract dat rijk is aan fytonutriënten en eiwitten, stimuleert de cellulaire processen en bevordert de vernieuwing en regeneratie. Met als resultaat een sterker huidweefsel van hogere kwaliteit, met nieuwe cellen. 

In combinatie met Dexpanthenol, dat de werking van fibroblasten stimuleert voor een betere weefselondersteuning, en Lipochroman-6, een antioxidant die cellen beschermt tegen aantasting, is deze Mesoestetic Stamcel Active Growth Factor een Regeneratieve crème die ideaal geschikt is als crème in een volwaardige anti aging behandeling


Gebruik van Mesoestetic Stem Cell Active Growth Factor

Breng 's morgens en' s avonds aan op het gezicht, de nek en de buste met een zachte cirkelvormige massage totdat de Stem Cell Growth Factor volledig is geabsorbeerd.


Plantenstamcelextract

Rijk aan fytonutriënten en eiwitten. Het heeft regenererende en herstellende eigenschappen en helpt diepe rimpels te bestrijden. Verbetert de huidkwaliteit en textuur.

dexpanthenol

Stimuleert de fibroblastische functie en versterkt de structuur die de huid ondersteunt.

Matrixyl

Combinatie van kleine synthetische peptiden die synergistisch werken om huidherstelprocessen te stimuleren.

Lipochroman-6

Nieuwste generatie antioxidant en celbeschermer.


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Isononyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Di-C12-13 Alkyl Malate, Dimethicone, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Stearate, Malus domestica Fruit Cell Culture Extract, Sodium Metabisulfite, Helianthus annuus Seed Oil, Disodium EDTA, Rosmarinus officinalis Leaf Extract, Dimethylmethoxy Chromanol, Lactis Proteinum, Carbomer, Xanthan Gum, Polysorbate-20, Tocopherol, Lecithin, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Phenoxyethanol.