Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

SOS ACNE EXTRA - Mesoestetic voordeelpakket

Voordeelpakket

Als je een acné of vette huid hebt, is dit extra pakket ideaal voor jou! 

Bevat hydraterende, antioxiderende en anti-vervuilingsproducten van Mesoestetic, die de huidtextuur perfectioneren en de poriegrootte visueel verkleinen. Gecombineerd met het Mesoestetic SOS ACNE basispakket, zal je huid in een paar dagen heel mooi getransformeerd worden!

Dit SOS ACNE EXTRA Mesoestetic voordeelpakket bevat:

Resurfacing Peel Booster

HA Densimatrix

Pollution Defense ampoules

173,00 € 195,80 €

SOS ACNE EXTRA vervolledigt het SOS ACNE basispakket van Mesoestetic, de perfecte aanvulling om een acné gevoelige of vette huid terug volledig op punt te zetten!


Dit SOS ACNE EXTRA voordeelpakket van Mesoestetic bevat:

Mesoestetic HA Densimatrix:  Intensief concentraat of serum met hyaluronzuur dat zorgt voor een hydraterende, anti-aging, en opvullende werking. Het combineert state-of-the-art hyaluronzuur in verschillende moleculaire structuren voor een penetratie op verschillende niveaus. 

HA Densimatrix helpt rimpels op te vullen, de stevigheid en elasticiteit van uw huid te verbeteren en de tekenen van veroudering te vertragen en zelfs te corrigeren. Een frisse en ultralichte textuur met onmiddellijke absorptie. Geschikt voor alle huidtypes en voor elke leeftijd.

Mesoestetic Pollution Defense Ampoules: Intensieve ampullen met antioxiderende en beschermende werking tegen vervuiling. Biedt langdurige hydratatie gedurende de dag. De verpakking bevat 10 ampullen. 

Mesoestetic Resurfacing Peel Booster: Herstructurerende en anti-aging gel voor een vette, pro-acne en onzuivere huid.


Gebruik van SOS ACNE EXTRA voordeelpakket van Mesoestetic:

Mesoestetic HA Densimatrix: twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

Breng 3-4 druppels aan op een eerder schone en droge huid en masseer tot deze volledig is geabsorbeerd. HA Densimatrix moet worden aangebracht vóór de gebruikelijke behandelingscrème of zonnebrandcrème; De ultralichte textuur maakt het compatibel met de aanvullende producten die daarna worden toegepast, afhankelijk van het tijdstip van de dag:

Mesoestetic Pollution Defense Ampoules: 's morgens, één keer per dag.

Elke dag 's ochtends aanbrengen op een schoon en droog gezicht, hals en decolleté, en voordat u eventueel nog een crème aanbrengt. De verpakking bevat hulpmiddelen op de bodemflap om het openen, aanbrengen en bewaren van het product te vergemakkelijken.

Mesoestetic Resurfacing Peel Booster: 's avonds, één keer per dag.

's Avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté, op een schone en droge huid, de oogcontour vermijden. Een lichte jeuk kan worden opgemerkt op het moment van aanbrengen. Niet aanbrengen op wonden en/of bij huidirritaties.


Gebruik SOS ACNE EXTRA met SOS ACNE basispakket voor perfect resultaat!

Vervolledig dit SOS ACNE EXTRA pakket met SOS ACNE, het acné basispakket van Mesoestetic met de reinigingsproducten die ideaal zijn voor een vette en acné huid en die de perfecte basis leggen voor dit SOS ACNE EXTRA pakket. 

Samen zullen ze u gegarandeerd resultaat opleveren!