Radiance DNA elixir (oral use) on order - Mesoestetic - 6 x 30 ml

ALGEMENE ANTI-AGINGOPLOSSING DOOR MESOESTETIC ®

Drinkbare cosmetica met regenererende en sterk antioxiderende eigenschappen. Helpt het celmetabolisme van de huid te reactiveren en veroudering te vertragen. Bestrijdt verlies van stevigheid en rimpelvorming, verbetert de huidconditie en textuur. De huid wordt gladder, steviger en stralender.

Kies een variant:

Vanaf 100.50 €
Please select variants first

Na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en agressies van het milieu, met name zonnestralen en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen het DNA en brengen bepaalde genen die essentieel zijn bij het bestrijden van huidveroudering uit balans. Radiance DNA is een cosmeceutische lijn die de jeugdigheid van cellen behoudt dankzij het [meso] recovery complex ® , een exclusief complex van actieve ingrediënten met antioxiderende eigenschappen die cellulair DNA beschermen en repareren. 

Actieve ingrediënten

Hyaluronzuur

Structureel element van de huid, zeer hydraterend. Houdt vocht intern vast, zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Silicium

Stimuleert de collageen- en elastinesynthese, waardoor het weefsel verstevigt.

biotine

Bevordert het metabolisme van cellen.

Druivenextract rijk aan reservatrol

Krachtige antioxidant die oxidatieve stress in de huid bestrijdt.

indicaties

Aangewezen voor het reactiveren van het celmetabolisme en het tegengaan van veroudering van de lederhuid. De formule concentreert componenten die het verlies van stevigheid en rimpelvorming helpen vertragen, waardoor de huidconditie en de textuur worden verbeterd.


Om de 6 maanden

Neem een ​​dagelijkse dosis van 1 flacon per nacht gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald.