Radiance DNA elixir - Mesoestetic - 6 x 30 ml

Mesoestetic Radiance DNA Elixir is een drinkbare nutricosmetical met regenererende en sterk antioxiderende eigenschappen.

Radiance DNA Elixir helpt van binnenuit het celmetabolisme van de huid te reactiveren en veroudering te vertragen. Met dit drinkbare elixir behoudt uw gezicht haar stevigheid en wordt rimpelvorming voorkomen.

Radiance DNA Elixir verbetert uw algemene huidconditie en textuur. Uw huid wordt gladder, steviger en stralender!

Kies een variant:

Vanaf 100,50 €

Mesoestetic Radiance DNA Elixir, uw drinkbaar serum die veroudering vertraagt en zorgt voor een gladdere, stevigere en stralender huid!


Na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en agressies van het milieu, met name zonnestralen en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen het DNA en brengen bepaalde genen die essentieel zijn bij het bestrijden van huidveroudering uit balans. 

Mesoestetic Radiance DNA is een cosmeceutische lijn die de jeugdigheid van cellen behoudt dankzij het [meso] recovery complex ® , een exclusief complex van actieve ingrediënten met antioxiderende eigenschappen die cellulair DNA beschermen en repareren. 


Radiance DNA Elixir reactiveert uw celmetabolisme en bestrijdt veroudering van de lederhuid. 

De formule concentreert componenten die het verlies van stevigheid en rimpelvorming helpen vertragen, waardoor de huidconditie en de textuur merkelijk worden verbeterd. 


Gebruik van Mesoestetic Radiance DNA Elixir

Om de 6 maanden

Neem een ​​dagelijkse dosis van 1 flacon per nacht gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. 

De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald.


Actieve ingrediënten

Hyaluronzuur

Structureel element van de huid, zeer hydraterend. Houdt vocht intern vast, zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Silicium

Stimuleert de collageen- en elastinesynthese, waardoor het weefsel verstevigt.

biotine

Bevordert het metabolisme van cellen.

Druivenextract rijk aan reservatrol

Krachtige antioxidant die oxidatieve stress in de huid bestrijdt.