Bodyshock Push Up - Mesoestetic - 150 ml

Mesoestetic Bodyshock push-up is speciaal ontwikkeld om de huid van de borsten en billen te stimuleren en de eigen natuurlijke systemen te laten werken voor meer stevigheid en minder verslapping.

Bodyshock Push-Up herstelt de weefsels van de borsten en billen die in de loop van de tijd hun elasticiteit en stevigheid hebben verloren door hormonale veranderingen, borstvoedingsperiodes, zwangerschap, gewichtstoename of afname, levensstijl of natuurlijke oorzaken.

79,80 €

Mesoestetic Bodyshock Push Up, voor versteviging van billen en borsten


De specifieke combinatie van actieve ingrediënten bevordert het weefselherstel en zorgt voor een preventieve, corrigerende en revitaliserende werking. 

Deze Mesoestetic Bodyshock Push up bevat het extract van de vrucht van Afrikaanse Kigelia, met een huidverstevigende werking, en een complex van gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en aminozuren die een moleculaire film op de huid leggen, die de elasticiteit en zachtheid bevordert.

Chlorella vulgar zorgt voor een krachtige herstructurering met anti-striae-werking en helpt de stevigheid van de huid te herstellen door in te werken op de extracellulaire matrix. 

Een combinatie van asiaticoside, mandecassinezuur en Aziatisch zuur zorgt dat de huid tonifieert en de striae verbetert. 


Gebruik Mesoestetic Bodyshock Push Up voor de borsten

1. Smeer de crème met beide handen vanuit het midden van het decolleté naar de bovenkant van de borsten in een cirkelvormige beweging rond elke borst. Herhaal dit 3 keer.

2. Met één arm opgetild, gebruik je de palm van je hand om de crème naar boven uit te smeren vanuit het bovenste gedeelte van de borst. Herhaal 3 keer. Wissel van kant en herhaal nog 3 keer.

3. Gebruik uw handpalm om de crème van een kant van de nek naar het borstbeen te brengen en eindig door beide handen samen te brengen en lichte drukbewegingen uit te voeren. Herhaal 3 keer. Wissel van kant en herhaal nog 3 keer.

4. Schuif de palm van uw linkerhand naar rechts van de ene schouder naar de andere. Herhaal 3 keer. Wissel van kant en herhaal nog 3 keer.

Gebruik Mesoestetic Bodyshock Push Up voor de billen

eenmaal per dag, 's ochtends

1. Voer lange, opwaartse vloeiende bewegingen uit met de handpalmen van beide handen.

2. Voer met uw vingertoppen en een lichte druk opwaartse cirkelvormige bewegingen uit op de te behandelen plaatsen.

3. Herhaal deze cirkelvormige bewegingen, dit keer met je knokkels.

4. Tik licht met uw vuist op het gebied om de bloedsomloop te stimuleren.


Actieve ingrediënten

Kigelia Africana-fruitextract

Chlorella-extract

Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en aminozuren

Asiaticoside, aciatic en madecassic zuren


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Behenyl Alcohol, Butyrospermum parkii Butter, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Kigelia africana Fruit Extract, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Carbomer, Dimethicone Crosspolymer, Xanthan Gum, Chlorella vulgaris Extract, Polysorbate 80, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Sorbitan Oleate, Pectin, Asiaticoside, Arginine, Proline, Serine, Glucose, Dimethiconol, Disodium Phosphate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Caprylyl Glycol, Carrageenan (Chondrus crispus), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.