Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Pre & Post Treatment - Dry Skin - Vavin

Sale!

Heb jij een droge huid en wil je ervoor zorgen dat jouw huid in topconditie is? Dan is deze Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin absoluut perfect voor jou! Deze set biedt de ideale verzorging voor jouw huid, zowel vóór als na een intensieve behandeling. Het is dé sleutel tot een stralende en gezonde huid!

155,00 € 174,50 €

Vavin Pre& Post Treatment set - Dry Skin. Uw droge huid wordt in topconditie gebracht!


Deze VAVIN Pre & Post Treatment Set voor Dry Skin bevat zorgvuldig samengestelde producten die jouw huid optimaal voorbereiden op een behandeling én helpen bij het herstel achteraf. Je kunt erop vertrouwen dat je huid de beste verzorging krijgt die het verdient.

Dankzij de krachtige formules in deze set wordt je droge huid gereinigd, gezuiverd en in balans gebracht. Het helpt uw droge huid extra te voeden en hydrateren, waardoor je huid er fris gezond en stralend uitziet. Bovendien zorgt deze set ervoor dat jouw huid optimaal kan herstellen na een behandeling, waardoor je kunt genieten van een snel en effectief herstelproces.

Met de Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin krijgt jouw drogen huid de precieze verzorging die het nodig heeft, zowel vóór als na een intensieve behandeling. Geef jouw huid de liefde en aandacht die het verdient en bereik een gezonde en stralende huid!

Wacht niet langer en ervaar zelf de kracht van deze geweldige set. Je zult versteld staan van het resultaat en je huid zal je dankbaar zijn!


De Vavin Pre & Post Treatment Set - Dry Skin bestaat uit:

  1. Vavin Balancing Cleanser - Dry Skin 170 ml: Deze zachte reinigingsmelk is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Het verwijdert effectief vuil en make-up, terwijl het de natuurlijke huidbarrière behoudt.

  2. Vavin Restoring Day Cream - Dry Skin 50 ml: Deze dagcrème bevat hyaluronzuur en panthenol, die de natuurlijke weerstand van de huid versterken. Het biedt bescherming tegen schade door vrije radicalen en bevat de natuurlijke UVA-filter Pongamol.

  3. Vavin Soothing Night Cream - Dry Skin 50 ml: Deze nachtcrème versterkt de huidbarrière, zorgt voor een goede vochtbalans en geeft een boost aan de natuurlijke weerstand van de huid.

  4. Vavin Protecting UV Cream SPF30 - Dry Skin 50 ml: Deze zonbeschermingscrème combineert een minerale UV-filter met een natuurlijke UVA-filter, waardoor je huid goed beschermd is tegen de zon. Daarnaast bevat het inuline, een natuurlijke suiker die het huidmicrobioom in balans houdt. Dit zorgt niet alleen voor een beschermde huid, maar ook voor een gezonde huidconditie.


Hoe de Pre & Post Treatment Set - Dry Skin te gebruiken:

Stap 1: Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Masseer de cleanser gedurende een minuut zachtjes in met cirkelvormige bewegingen. Spoel de cleanser vervolgens af met lauwwarm water.

Stap 2: Breng na het reinigen de crème aan op een droog gezicht. Gebruik de Restoring Day Cream 's ochtends en de Soothing Night Cream 's avonds. Voor optimale resultaten kun je beide crèmes combineren met een serum om de werkzame stoffen te versterken.

Stap 3: Breng overdag, na het aanbrengen van de Restoring Day Cream, de Protecting UV Cream SPF30 aan op een droog gezicht.

Tip: Om deze set aan te vullen, kun je de Vavin Nourishing Booster - Dry Skin 30 ml toevoegen. Deze booster bevat puur ceramidone, dat je droge huid beschermt tegen vochtverlies.


PURE & ETHICAL CARE

Deze set krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van deze producten te benadrukken, deze producten zijn vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!