Night Reducer - Mesoestetic - 200 ml

AFSLANKING, VET

DE ULTIEME BEHANDELING VOOR 6 SPECIFIEKE GEBIEDEN DOOR MESOESTETIC ®

Nachtcrème om lokale vetophopingen te verminderen en de afvoer van overtollige vloeistoffen te vergemakkelijken. Het gebruik van dit product in combinatie met de professionele bodyshock-behandeling wordt aanbevolen.

73.50 €
Please select variants first

93% van de vrouwen maakt zich zorgen over hun uiterlijk en probeert dit te verbeteren. 

78,2% van de mensen beschouwt de zorg voor hun fysieke uiterlijk als noodzakelijk, zelfs als dat enige inspanning vereist. 

Meer dan 70% van de bevolking voelt zich soms slecht over hun lichaam. 


Actieve ingrediënten

Plankton-extract

Chlorella

L-Carnitine

De hoge concentratie L-carnitine helpt om adipocyten en vetophoping te verminderen.

indicaties

Plankton-extract maakt gebruik van het circadiane ritme en de ontvankelijkheid van de huid tijdens rust om lokale vetophopingen te bestrijden en lymfedrainage te vergemakkelijken.

Gebruiksaanwijzing

Een keer per dag voor het slapen gaan

De actieve ingrediënten in de formulering vullen de producten voor professioneel gebruik aan en zorgen voor een verhoogde effectiviteit en betere resultaten. Gezien het belang van consistentie in de behandeling, is het gebruik van bodyshock-producten voor thuisonderhoud essentieel. Het combineren van de twee behandelingen wordt aanbevolen vanaf de eerste sessie.


Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Isopropyl Myristate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Glyceryl Stearate Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propanediol, Lecithin, Parfum, Disodium Phosphate, Tocopheryl Acetate, BHT, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Phosphate, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate (Plankton Extract), Chlorella vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.