Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Moisturizing Body Cream - All Skin - Vavin - 170ml

Bij VAVIN gaat huidverzorging verder dan alleen het gezicht. Met VAVIN Moisturizing body cream, verrijkt met heerlijke zoete amandelolie en abrikozenolie, geef je je hele lichaam de verzorging die het verdient. 

Je kunt genieten van een gehydrateerde en gekalmeerde huid, evenals een versterkte huidbarrière. 

55,00 €

Vavin Moisturizing Body Cream, met zoete amandel - en zachte abrikozenolie


Bij VAVIN gaat huidverzorging verder dan alleen het gezicht. Met VAVIN Moisturizing Body Cream, verrijkt met kostbare ingrediënten zoals zoete amandelolie en abrikozenolie, geef je je hele lichaam de verzorging die het verdient. Je kunt vertrouwen op een gehydrateerde en gekalmeerde huid, samen met een versterkte huidbarrière.

Ingrediënt in de schijnwerpers: Biosaccharide Gum-1 

Bij Vavin is elk ingrediënt zorgvuldig geselecteerd om de natuurlijke functies van de huid te ondersteunen en een gezonde huid te bevorderen. VAVIN body cream bevat onder andere Biosaccharide Gum-1, een hydraterende stof die helpt bij het vasthouden van vocht in de huid.


VAVIN Moisturizing Body Cream Voordelen

  • Versterkt de huidbarrière
  • Hydrateert en kalmeert de huid
  • Verrijkt met zoete amandelolie en abrikozenolie

VAVIN Moisturizing Body Cream - Gebruik & tips: 

Breng de body cream aan op een gereinigde huid.

Tips van de professional Deze hydraterende en verzachtende body cream is perfect als aftersun tijdens de zomermaanden. Het helpt je huid te herstellen na het zonnen.

De zon kan schade veroorzaken door de vorming van vrije radicalen, die de normale functies van de huidcellen kunnen verstoren. Dankzij de aanwezige antioxidanten in abrikozenolie, wordt deze schade van vrije radicalen tegengegaan.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Moisturizing Body Cream is: Alcoholvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Parfumvrij, Vegan