Bodyshock Local Reducer - Mesoestetic - 200 ml

Mesoestetic Bodyshock Local Reducer crème helpt specifiek bij het verminderen van lokale vetophoping in probleemgebieden zoals dijen, heupen en armen.

Deze zones vereisen een specifieke behandeling met een aparte samenstelling van werkstoffen om het vet van deze weefsels te kunnen verwijderen en de vorming van nieuwe vetcellen te voorkomen. 

74,80 €

Mesoestetic Bodyshock Local Reducer, specifieke afslankcrème voor dijen, heupen en armen


Mesoestetic Bodyshock Local Reducer werd speciaal ontworpen om opgehoopt vet te behandelen.
Dit is een thermo-reducerende gel die specifiek ontwikkeld werd voor afslanking in moeilijke delen van het lichaam, zoals de dijen, heupen en armen. Deze zones vereisen een specifieke behandeling met een aparte samenstelling van ingrediënten om het vet van deze weefsels te kunnen verwijderen en de vorming van nieuwe vetcellen te voorkomen.

Bodyshock Local Reducer combineert Asiatic Sparkle met een collageen biosynthesestimulator die het herstel van de huidintegriteit bevordert. 

L-Carnitine voert vetzuren rechtstreeks af naar de mitochondriën voor oxidatie, waardoor het gebruik ervan door het lichaam wordt vermeden. 

Cafeïne stimuleert de mobilisatie en het metabolisme van vetzuren. En Coleus forskohlii is een extract van een plant dat de verwijdering van vetzuren uit vetweefsel bevordert. 

Deze Bodyshock Local Reducer heeft een thermoregulerende werking. Na het aanbrengen genereert het lokaal een gevoel van tijdelijke, intense warmte, als gevolg van de werking van de actieve werkstoffen, waardoor de eliminatie van vetweefsel wordt bevorderd. 

Bodyshock Local Reducer is speciaal ontworpen om cellulitis (ongeacht de mate) en gelokaliseerd vet te elimineren en is in staat om slapte in de moeilijkste delen van het lichaam efficiënt te behandelen.


Gebruik van Mesoestetic Bodyshock Local Reducer

Breng de Bodyshock Local Reducer 's avonds met een cirkelvormige massage aan op de te behandelen plek, op een schone en droge huid. De werkzaamheid van het product neemt toe wanneer het wordt aangebracht na stimulatie van de microcirculatie in het bloed, na het douchen of een bad of na wat lichamelijke activiteit.

Let op: door het thermogene effect van het product is het mogelijk om intense en jeukende warmte te voelen op het moment van aanbrengen en de momenten die volgen. Deze reactie is volledig normaal en mag niet worden verward met een allergische reactie of productintolerantie.

De actieve ingrediënten sluiten perfect aan op de professionele behandelingen en zorgen voor een verhoogde effectiviteit en nog betere resultaten. Gebruik dit product in combinatie met de andere professionele bodyshock producten om het resultaat te maximaliseren.


Actieve ingrediënten

L-Carnitine

Centella asiatica

Cafeïne

Coleus forskolii


Aqua, Butylene Glycol, Cyclomethicone, Caffeine, Carnitine, Niacinamide, Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Lecithin, Parfum, Propylene Glycol, Vanillyl Butyl Ether, Centella asiatica Extract, BHT, Sodium Metabisulfite, Coleus forskohlii Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.