Liquid Gold - Alpha-H - 100 ml

Niet in voorraad - 20% !

Alpha-H Liquid Gold. De absolute topper bij Alpa-H! De 4-in-1 werking van deze wereldwijde beststeller geeft het effect van een 'overnight facial' door 5% glycolzuur en de lage pH waarde van het product. 

Alpha-H Liquid Gold trekt je huid letterlijk uit haar comfort zone, wat zorgt voor huidverbetering van binnenuit.

38,40 € 47,95 €

Alpha-H Liquid Gold, absolute topper bij Alpha-H en wereldwijde bestseller!


Multifunctioneel 4-in-1 product: lotion, exfoliant, serum én moisturiser.

Deze Alpha-H Liquid Gold werkt als een 'overnight facial' door de combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde van het product. Dit zet de huidcellen zodanig aan het werk dat de aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen flink toeneemt. 

Dit zorgt voor een betere hydratatie en huidverbetering van binnenuit.

Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost, en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekentjes en zonschade.

Alpha-H Liquid Gold houdt de huid daarnaast tot diep in de poriën schoon, waardoor het ook onmisbaar is voor de onzuivere huid.

De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere, vollere en strakkere uitstraling.
Multifunctioneel, snel én makkelijk: reinig de huid, breng Alpha-H Liquid Gold aan en doe het liefst daarna niets meer voor de meest optimale werking!

Alpha-H Liquid Gold is geschikt voor alle huidtypen. 

In het bijzonder bij verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, acne, littekens en grove poriën.


Wetenschappelijk bewezen voordelen van Alpha-H Liquid Gold


In 2008 liet Alpha-H twee dermatologen onafhankelijk, klinisch onderzoek naar de resultaten van Liquid Gold uitvoeren. De deelnemers aan het onderzoek hadden voor het onderzoek nog nooit een product met glycolzuur gebruikt. 

De resultaten waren verbluffend! al na 20 minuten zag men de volgende resultaten:

• Alle deelnemers aan de studie zagen een verbetering met betrekking tot rimpeldiepte
• De diepte van rimpels nam af met gemiddeld 20%
• De hydratatie van de huid nam toe met gemiddeld 12%
• De ruwheid van de huid nam af met gemiddeld 23%


GEBRUIK van Alpha-H Liquid Gold (zie ook de rubrieken hieronder)

Gebruik Alpha-H Liquid Gold om de dag en uitsluitend 's avonds. 

Breng aan met een watje of schone vingertoppen. 

Het kan licht tintelen op de huid; dit is een normale reactie en neemt na enkele minuten af. 

Gebruik liefst geen andere producten na Liquid Gold, omdat deze de pH-waarde van de huid onmiddellijk weer verhogen, wat de effectiviteit van dit product vermindert.

Alleen bij een gevoelige of erg droge huid adviseren we Liquid Gold op te volgen met een nachtcrème. Doe dit dan pas nadat Liquid Gold tenminste 15 min. is ingetrokken. 

Glycolzuur maakt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik Liquid Gold bij aanbrengen overdag altijd in combinatie met een dagcrème zonbescherming, bijvoorbeeld de Daily Essential Moisturiser SPF50+ of Protection Plus Daily SPF50+.


Is glycolzuur het echte geheim van Liquid Gold?

Liquid Gold is in feite een exfoliant die op glycolzuur is gebaseerd en tegelijk dienst doet als een tonic, serum, moisturiser én exfoliant. Deze weldoener gaat 's nachts aan het werk, en de volgende ochtend zie je meteen het resultaat: je huid heeft een meer egale, helderfrisse uitstraling.

Glycolzuur is een AHA (alpha hydroxy acid fruitzuur) die ervoor zorgt dat dode huidcellen niet meer op uw buitenste huidlaag blijven plakken. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt je huid namelijk dof en grauw en loop je meer kans op het ontstaan van puistjes. Glycolzuur breekt die verbinding tussen uw dode huidcellen af zodat ze makkelijker verwijderd worden en uw nieuwe, frissere en gladdere huid tevoorschijn komt.

De combinatie van 5% glycolzuur met een uniek lage pH-waarde is echt wel het geheim bij Liquid Gold! Glycolzuur kan enkel optimaal werken met een lagere pH waarde van uw huid. Het glycolzuur dringt dan tot diep in uw huid door en neemt de andere actieve ingrediënten die in de Liquid Gold zitten, mee de huid in. Exact daar waar je ze hebben wilt!

De hoge dosis glycolzuur in combinatie met de lage pH-waarde zorgen voor een natuurlijke productie van hyaluronzuur en collageen, waardoor uw huid veel meer vocht kan vasthouden en er mooi voller en strakker uit gaat zien. 

Liquid Gold garandeert je een frisse en egale uitstraling, uw rimpeltjes worden verzacht en eventuele pigmentatie vervaagt.


Is Alpha-H Liquid Gold echt het ideale product op een luie avond?

Liquid Gold is heel snel en gemakkelijk in gebruik!

Bevochtig een watje met Liquid Gold, ga lichtjes over je huid, maar vermijd wel de tere huid rond je ogen. 

Schiet er nog iets over? Gebruik dit dan dankbaar op andere delen van je lichaam zoals je armen, dijen of billen! Het werkt ook prima bij keratosis pilaris (kleine witte en/of rode bultjes, die lijken op een soort kippenvel en voelen ook een beetje ruw aan)

Je gebruikt Liquid Gold enkel 's avonds op een droge huid, gereinigde huid. 

Als je vervolgens een serum en/of moisturiser zou aanbrengen, dan zal dit de pH-waarde verhogen waardoor het effect van het glycolzuur sterk wordt verminderd. Gebruik daarom liefst geen producten meer na aanbreng om het resultaat maximaal te houden! 

Een ideaal 'Lazy Night' product dus! Reinigen, Liquid Gold aanbrengen en daarna hoef je liefst helemaal niks meer! 

Heb je toch last van een droge,  gevoelige of trekkerige huid, wacht dan minstens 15-20 minuten en breng dan gerust wat extra crème aan. Zo krijgt Liquid Gold toch even de tijd om even onverdund haar werk te doen. 


Hoe vaak mag/moet ik Alpha-H Liquid Gold gebruiken?

Eerlijk gezegd is er geen correct antwoord op deze vraag. Sommigen bereiken al een prachtig resultaat als ze het slechts één of twee keer per week gebruiken. Anderen, met een wat minder gevoelige huid, kunnen Liquid Gold zelfs om de avond gebruiken, maar dat hoeft helemaal geen verplichting te zijn! 

Meer dan om de andere dag 's avonds raden we niet aan want Liquid Gold is namelijk een 'uitzonderlijk actief' product die door de lage pH-waarde veel effectiever werkt dan producten met een hogere pH-waarde

Het maakt ook niet uit hoe je exfolieert, of dat nu fysiek, chemisch of enzymatisch is: te veel exfoliëren doet meer kwaad dan goed! Je beschadigt dan de beschermende huidbarrière en je huid kan daardoor flink gevoeliger worden.


Mag ik Liquid Gold als tiener ook gebruiken?

Bij een tiener hoeft een huid helemaal niet geëxfoliëerd te worden, omdat hun huid normaal gesproken optimaal functioneert op cellulair niveau; de huid vernieuwt zichzelf nog steeds effectief en begint pas te vertragen na het 20ste levensjaar. 

Acne en verstopte poriën bij tieners hebben vaak eerder te maken met de aanwezigheid van de acne-bacteriën en hormonale veranderingen dan met dode huidcellen. 

Gebruik dan liever de Alpha-H Clear Skin lijn, die veel beter geschikt is om deze problemen bij tieners aan te pakken. 


ACTIEVE INGREDIËNTEN:

Glycolzuur (5%), zoethout extract, zijde proteïnen.

INCI:
Aqua (water), alcohol denat, glycolic acid, glycerin, hydrolyzed silk, potassium hydroxide, phenoxyethanol, caprylyl glycol, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract.

Vrij van parfum, parabenen, siliconen, minerale olie en sulfaat (SLS). Niet getest op dieren. Dit product heeft een pH waarde van 2.5.