Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

InTheNight Cream - Philip Martin's nachtcrème - 50ml

Niet in voorraad

Philip Martin's InTheNight Cream is een diep hydraterende emulsie die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen. De actieve ingrediënten helpen de opname van water door de weefsels, mede dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur met een zeer laag molecuulgewicht.
De organische glycerine-extracten versterken en beschermen de opperhuid, waardoor de huid een fluweelzachte en ontspannen uitstraling krijgt.

InTheDay en InTheNight Creams zijn niet meer beschikbaar en werden vervangen door de One-S Cream en One-H cream!

82,00 €

Philip Martin's InTheNight Cream, ideale dagelijkse hydraterende nachtcrème


InTheNight Cream is de ideale gezichtscrème voor nachtelijke hydratatie. Geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid, wordt gemakkelijk geabsorbeerd. 

InTheNight nachtcrème heeft een vullend, herstellend effect en bevordert de collageensynthese. InTheNight Cream is zacht voor de huid, helpt het weefsel water op te nemen en voorkomt huidveroudering 


Gebruik van Philip Martin's InTheNight Cream

Breng 's avonds, na een correcte reiniging, een goede hoeveelheid InTheNight cream aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer tot het volledig is opgenomen 


Belangrijkste werkstoffen van Philip Martin's InTheNight Cream

BIOLOGISCH MALVA EXTRACT

De bladeren en bloemen worden gebruikt voor de bereiding. Het werkt op twee manieren: het minimaliseert de verdamping van water door een dunne beschermende film op de huid te vormen, en het werkt als een functionele factor die ervoor zorgt dat water wordt weerhouden. Daarom heeft het een hydraterende, verzachtende, beschermende en decongestivum werking.

BIOLOGISCH BOSBESSEN EXTRACT

De stoffen in het Bosbessen extract zijn: tannines, anthocyanosiden, flavonoïden, suikers, vitamine C en anorganische zouten. De aanwezige anthocyanosiden verminderen de doorlaatbaarheid van de bloedvaten en hebben een vaatbeschermende werking (verhogen de capillaire weerstand en bevorderen het herstel van het endotheel). Op cosmetisch gebied wordt het gebruikt als een samentrekkend en zuiverend middel.

BIOLOGISCH EXTRACT VAN RODE WIJNSTOK

Rijk aan flavonoïden, stoffen die worden benut vanwege hun sterke antioxiderende en anti-vrije radicalen activiteit, wordt het ook gebruikt voor zijn regenererende en verstevigende eigenschappen op de huid.

HYALURONZUUR

Een elixer voor droge en beschadigde huid en haar. Het heeft zeer hydraterende eigenschappen, houdt water vast en zorgt voor een effectieve hydratatie van de huid door tijdelijke vulling en verzachting van kleine rimpels.