Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

InTheDay Cream - Philip Martin's dagcrème - 50ml

Niet in voorraad

Philip Martin's InTheDay Cream is de ideale crème voor dagelijks gebruik die je helpt de juiste hydratatie te herstellen door de huidskleur en stevigheid te verbeteren.
Geschikt voor alle huidtypes.

Rijk aan biologische extracten, hydraterende complexen en peptiden, het is een extreem zachte, verfijnde crème die de huid zijdezacht, aangenaam fris en goed gehydrateerd houdt.

InTheDay en InTheNight Creams zijn niet meer beschikbaar en werden vervangen door de One-S Cream en One-H cream!

82,00 €

Philip Martin's InTheDay Cream, de ideale dagcrème voor dagelijks gebruik!


InTheDay is de gezichtscrème van Philip Martin's voor de dag, geschikt voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke huid, met een textuur die licht, snel en gemakkelijk opgenomen wordt.

InTheDay dagcreme helpt de oxidatie, roodheid en fragiliteit van de haarvaten te verbeteren, waardoor de huid hydratatie, jeugdigheid en een gezonde en stralende teint krijgt.
InTheDay cream kan worden gecombineerd met Philip Martin's TheSerum-serums.


Gebruik van Philip Martin's InTheDay dagcrème

Breng 's morgens, na een correcte reiniging, een redelijke hoeveelheid InTheDay crème aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer tot het volledig is geabsorbeerd. Ook geschikt voor de gezichtshuid van mannen 


Belangrijkste werkstoffen van InTheDay Cream van Philip Martin's

TETRAPEPTIDE 40

Het is het belangrijkste element dat de werking van interleukines tegengaat die roodheid en de vorming van nieuwe onderhuidse haarvaten veroorzaken.
Tetrapeptide 40 gaat de ontstekingscascade tegen, vermindert zichtbaar roodheid van de huid en de vorming van overtollige haarvaten.

HYDRATEREND COMPLEX

Sacharide-isomeer is het functionele ingrediënt dat zich bindt aan de keratine van de huid om de hydratatie te reguleren. Dankzij de samenstelling, vergelijkbaar met die van koolhydraten die van nature deel uitmaken van de huid, vermindert het droogheid en huidirritatie en reguleert het de hydratatie.

EXTRACT VAN STEKELPEER

Voorkomt uitdroging van de huid. Het heeft een vaatvernauwende werking met een verstevigend en tonifiërend effect en gaat effectief de vorming van vrije radicalen tegen.