Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

AGELESS - Total Facial Cleanser - Image Skincare - 177ml

IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser is een universele 3-in-1 dagelijkse schuimreiniger, en een makkelijke manier om het exfoliëren van de huid over te slaan met zijn mix van glycolzuur.

 • Intensieve exfoliërende werking
 • Verwijdert make-up en reinigt intensief
 • Verbetert de huidstructuur
39,50 €

IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser, huidverbeterende intensieve exfoliërende reiniger 


IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking die de PH-waarde in balans brengt, de huid intensief reinigt en hydrateert. 

Deze heerlijk schuimende cleanser verwijderd make-up en overtollig talg van de huid, zonder de huid uit te drogen. Na gebruik heeft de huid een sensatie van een schone, frisse en direct zichtbaar stralende huid.


Voordelen

 • Intensieve exfoliërende werking
 • Verwijdert make-up en reinigt intensief
 • Verbetert de huidstructuur
 • Verfrist huidteint
 • Geschikt voor meerdere imperfecties van de huid

Diep gereinigde en stalende huid

Deze reinigingsgel heeft een frisse schuimtextuur en ontdoet de huid van vuil en make-up. Daarnaast wordt het exfoliatieproces gestimuleerd dankzij de toevoeging van 10% glycolzuur. Dit ingrediënt heeft een zeer actieve werking waardoor de huid een tintelende sensatie kan geven. Het resultaat met deze IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser is een diep gereinigde, gladde en frisse huid!


Gebruik van IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser

Start IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser met 1 à 2 x per week om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten in AGELESS - Total Facial Cleanser en bouw dit langzaam op. 

Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op een vochtig gezicht. Masseer één minuut en spoel zorgvuldig af met koud water. De cleanser kan tijdelijk een tintelende sensatie veroorzaken, dit gevoel trekt echter langzaam weer weg.

Het is belangrijk om IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser langzaam op te bouwen. Het opbouwschema hieronder is een richtlijn. De frequentie ligt aan de huidreactie. 

Wanneer de huid irriteert, verminder dan het gebruik. Wij adviseren om het product af te wisselen met een mildere cleanser, zoals IMAGE Skincare Ormedic - Balancing Facial Cleanser.

Week 1 en 2.: 2 avonden gebruiken
Week 3 en 4: 3 avonden gebruiken.
Week 5 en 6: 4 avonden gebruiken.

Tips van de professional

Combineer deze reiniging dagelijks met een neutrale reiniging van IMAGE Skincare, zoals de ORMEDIC Balancing Cleanser of de VITAL C Hydrating Facial Cleanser. Op deze manier profiteert de huid van de optimale werking van de werkzame ingrediënten en blijft de huid in balans.

IMAGE Skincare Ageless - Total Facial Cleanser kun je ook op andere lichaamsdelen gebruiken om dode huidcellen te verwijderen.


Bijpassende producten

Om jouw huid een optimale verzorging te bieden adviseren we je ook onderstaande producten uit de lijn van IMAGE Skincare Ageless om je huid te verjongen en weer te laten stralen!

Reiniging Verwijder je make-up voor gebruik met IMAGE Skincare I Beauty - Refreshing Facial Wipes
✓ Bescherming Naast reiniging is bescherming een belangrijke factor om huidveroudering te vertragen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld IMAGE Skincare Prevention+ Daily Ultimate Moisturizer SPF50.
Voeding Voedt je huid met IMAGE Skincare Ageless Total Repair Crème. Deze anti-aging nachtcrème voedt en hydrateert je huid voor een gezonde en jeugdige uitstraling.
Versoepeling Om je huid te versoepelen en te verjongen adviseren we IMAGE Skincare Ageless - Total Pure Hyaluronic Filler , daarnaast vult het fijne lijntjes en rimpels op zonder injectie!


Ingrediënten

 • 12% glycolzuur: AHA-exfoliator.
 • Ammonium Lauryl Sulfate: surfactant/foaming agent, minder agressief dan sodium lauryl sulfate.
 • Citroenzuur Blend: adstringerend.
 • Eucalyptus: verfrissend.
 • Groene thee: sterke antioxidant voor optimale bescherming