ILUMA - Intense Brightening Cleanser - Image Skincare - 118ml

Niet in voorraad
IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser.

Sulfaatvrije gel-tot-melkreiniger ontworpen om dode huidcellen en onzuiverheden op het huidoppervlak te verwijderen, terwijl de teint helderder wordt.

Op olie gebaseerde reiniger met derivaten van plantaardige stamcellen, evenals botanische oplichtende werkstoffen, helpen donkere vlekken en verkleuring van de huid te vervagen.

Biedt een optimale voorbereiding voor andere Iluma Brightening producten


 • Reinigt de huid intensief
 • Verzacht de huid
 • Egaliseert de teint
34,00 €
Please select variants first

IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser, reinigt en verzacht de huid, de ultieme eerste stap naar verbetering bij pigmentatie!


IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser is een unieke gel-to-milk cleanser, waarmee je dagelijks effectief de huid kunt reinigen en make-up kunt verwijderen. De zachte textuur droogt de huid niet uit en zorgt tijdens het reinigen voor een mooie stralende teint. Zo begin je de volgende stappen van Your Daily Skin Routine met een zijdezacht en schoon velletje!

Brighten up your day
Wat maakt ILUMA - Intense Brightening Cleanser dan zo bijzonder? Naast de unieke gel-to-milk textuur, bevat deze cleanser een aantal krachtige ingrediënten die bijdragen aan het egaliseren van de teint. Zo zijn er natuurlijke planten- en bloemen extracten, zoals madelief, aan toegevoegd die een bewezen werking hebben bij het oplichten van pigmentaties. 

Daarnaast bevat het groene thee en wilgenbast extract om de geïrriteerde huid te helpen kalmeren. ILUMA - Intense Brightening Cleanser is de ultieme eerste stap naar verbetering bij pigmentatie!

De basis voor huidverbetering
Wist je dat tweedagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Overdag worden we constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan stof, smog en andere vuile deeltjes die via de lucht op onze huid terecht kunnen komen. 

Tel daar het gebruik van make-up bij op en je snapt de noodzaak om 's avonds je huid te reinigen!

Ook na het slapen
En 's ochtends dan? Gedurende de nacht scheidt de huid afvalstoffen af. Daarnaast bouwen dode huidcellen, bacteriën van je kussensloop en zweet zich op. Door de huid ook 's ochtends te reinigen, begin je de dag met een schone lei en worden de huidverbeterende producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen.


Voordelen

 • Reinigt de huid intensief
 • Op basis van plant- en bloemen extracten
 • Verzacht de huid
 • Kalmeert bij irritaties
 • Egaliseert de teint

Gebruik van IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser

Meng 2-3 pompjes IMAGE Skincare Iluma Intense Brightening Cleanser met wat water in de handen om het product te emulgeren en breng aan op het gelaat, de hals en het decolleté. Reinig gedurende 1-2 minuten. Verwijder met sponsjes en lauw water of met warme kompresdoeken.

Tips van de professional

Voor een extra schone huid en optimaal resultaat raden we een dubbele reiniging aan! Voeg 3x per week 's avonds AGELESS - Total Facial Cleanser toe aan Your Daily Skin Routine voor een extra IMAGE Glow.


Bijpassende producten

✓ Voor een optimale verlichting meng je deze cleanser met IMAGE Skincare Iluma - Intense Brightening Exfoliating Powder
✓ Breng na het reinigen IMAGE Skincare Iluma - Skin Brightening Serum aan
✓ Speciaal voor de verzorging van het gebied rondom je ogen adviseren we IMAGE Skincare Iluma - Intense Brightening Eye Crème
✓ Verzorg ook je lichaam met IMAGE Skincare Iluma - Skin Brightening Body Lotion


INGREDIËNTEN

 • Illumiscin: gaat actief ouderdomsvlekken en pigmentatie tegen.
 • Groene Thee Extract: heeft een verzachtende werking en gaat huidirritatie tegen.
 • Willow Bark Extract: gaat huidirritaties tegen.
 • Belides: sterk melanogenesis effect.
 • Indian Kudzu Pueraria tuberosa leaf cell extract: vermindert tyrosine.
 • Ascorbyl Glucoside: treedt op als anti-oxidant.