Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Hydra-vital Factor K - Mesoestetic - 50 ml

Mesoestetic Hydra-Vital Factor K omvat een unieke formule, geschikt voor alle huidtypes, en vooral deze die lijden aan uitdroging en gevoeligheid. Hydra-vital Factor K helpt de huid 24 uur lang gehydrateerd te houden. Deze superhydraterende creme creëert een beschermende film die trans-epidermaal waterverlies voorkomt.

  • Beschermt tegen waterverlies om het vochtgehalte op peil te houden
  • Maakt de huid voller en gladder
  • Geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder de droge huid
68,00 €

Mesoestetic Hydra-Vital Factor K, de perfecte hydraterende creme met unieke formule tegen vochtverlies!


De unieke formule van deze Hydra-Vital Factor K crème is geschikt voor alle huidtypes, vooral deze die lijden aan uitdroging en gevoeligheid. Ze helpt de huid 24 uur lang gehydrateerd te houden. Hydra-Vital Factor K creëert een beschermende film die trans-epidermaal waterverlies voorkomt.

Deze verzachtende crème maakt o.a. gebruik van hidroviton, bio-mineraalzouten en vitamine E om te beschermen tegen vochtverlies, waardoor het vochtgehalte van de huid stevig wordt verhoogd.

Vitamine E conditioneert ook de huidtextuur en biedt uitzonderlijke antioxidantbescherming, waardoor schade door vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen. Hydra-Vital Factor K garandeert een zachtere huidtextuur en vult uitdrogingslijnen aan, wat resulteert in een mooie, jeugdigere teint.


Gebruik van Mesoestetic Hydra-Vital Factor K

twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds.

Breng 's morgens en' s avonds aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté met zachte cirkelvormige massages tot het product volledig is opgenomen.


Hoofdingrediënten van Mesoestetic Hydra-Vital Factor K

Melkzuur

Alfa-hydroxyzuur afkomstig van de bacteriële fermentatie van melk of bepaalde koolhydraten. Het heeft een zachte exfoliërende werking die celvernieuwing bevordert en de collageensynthese stimuleert, waardoor de huidtextuur en -tonus worden verbeterd.

Allantoïne

Ingrediënt afgeleid van plantaardig urinezuur met kalmerende en regenererende eigenschappen, helpt roodheid en het gevoel van ongemak en irritatie te verlichten.

Ureum

Organische stof die huidirritatie kalmeert en de huid hydrateert en zacht maakt.

Vitamine E

Vitamine met grote antioxiderende capaciteit die celmembranen beschermt tegen vrije radicalen, celveroudering vertraagt ​​en weefselherstel verbetert. Het verbetert de voeding en elasticiteit van de huid en gaat fijne rimpels en fijne lijntjes tegen.