Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Glycorepair - Mesoestetic - 50 ml

Niet in voorraad

Mesoestetic Glycorepair is een oppervlakte regenererende gel voor vermoeide, grijze huiden, verstikt door vervuiling en stress, en nood hebben aan verlichting en zachtheid.  

Deze Glycorepair is voor elke huid geschikt en stimuleert cellulaire vernieuwing door cellen van de bovenste laag te verwijderen. 

Ook reguleert Glycorepair talgvorming en voorkomt ze het verschijnen van comedonen door uw huidtextuur te egaliseren en uw poriën te verkleinen.

89,00 €

Mesoestetic Glycorepair, gel tegen vermoeide, grijze huiden en om poriën te verkleinen


Mesoestetic Glycorepair is een zuiverende gel, die dagelijks 's nachts wordt gebruikt, elimineert corneocyten (cellen op het huidoppervlak die verantwoordelijk zijn voor ruwheid en milt). 

De werking van glycolzuur laat de huid geleidelijk zachter en helderder achter.  

Het voortdurende gebruik van Glycorepair draagt ​​bij tot een uniforme teint en tot een minimum aan verwijde poriën. Geleidelijk aan wordt de huid gezonder, zacht en stralend. 


Gebruik van Mesoestetic Glycorepair

's Avonds aanbrengen na reiniging van de buste, nek en gezicht met een zachte massage tot deze volledig is geabsorbeerd.

 Overdag is het essentieel om de behandeling aan te vullen met het gebruik van hydraterende of dermatologische zonbescherming. 


Glycolzuur

Stimuleringsmiddel voor vernieuwing van alfa-hydroxyzuurcellen.

Op planten gebaseerd extractcomplex

Verhoogt het vochtniveau en reguleert de talgafscheiding.


Aqua, Glycolic Acid, Ammonium Hydroxide, Apricot Kernel Oil PEG-6 Esters, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Isopropyl Myristate, Hamamelis virginiana Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract,  Calendula officinalis Flower Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Laureth 7, BHT, Parfum.