Energy C Complex serum (10% active Vit. C) - Mesoestetic - 4 x 7 ml

Intensieve, 4 weken durende behandeling met antioxidant voor een hydraterende en verstrakkende werking. Stimuleert het vermogen van de huid om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen. Verbetert de voeding en elasticiteit van de huid, bestrijdt fijne rimpels en expressielijnen. 

71.50 €
Please select variants first

Blootstelling aan de zon, roken, strikte diëten en stress zorgen ervoor dat de huid oxideert en helderheid verliest. Na verloop van tijd krijgt het gezicht een meer "kartonnen" uitstraling en verschijnen de eerste rimpels. Energy C is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties vitamine C, ontworpen om de eerste tekenen van chrono- en fotoveroudering tegen te gaan.

Vitamine C

Ascorbinezuur 10%. Topisch toegepast, heeft het een dubbele antioxiderende werking: het neutraliseert vrije radicalen in cellen en draagt ​​bij aan de regeneratie van vitamine E, wat essentieel is voor de bescherming van de lipide membranen van cellen.

Osilift

Verstevigingsmiddel op plantaardige basis met anti-rimpel eigenschappen. Flash-effect.

Vitamine E

Verbetert de voeding en elasticiteit van de huid, bestrijdt fijne rimpels en expressielijnen.

Behandeling geïndiceerd voor het zichtbaar verhogen van de hydratatie en helderheid van het gezicht en de nek, waardoor een algemeen verstevigend effect wordt bereikt.

Maandelijkse behandeling

Breng de inhoud van een pipet (1 ml) 's avonds aan op het gezicht, de nek en de buste met een zachte cirkelvormige beweging totdat deze volledig is geabsorbeerd. Ultrageconcentreerde vitamine C (10%) wordt afgezonderd in een beschermkap om zijn eigenschappen intact te houden tot het moment van gebruik. 

Zodra een vitamine C flacon is geopend, moet het serum in de koelkast worden bewaard en binnen 7 dagen worden opgebruikt. Elke injectieflacon komt overeen met een week behandeling. Om de huid in optimale conditie te houden, wordt aanbevolen de behandeling om de 4 maanden te herhalen.


CAPSULE

Ascorbic Acid

SOLUTION

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, Avena sativa Kernel Extract, Disodium Edetate, Ethylhexylglycerin, Linoleic Acid, Linolenic Acid.

ENERGY C CRYSTAL FIBER MASK

Aqua, Hamamelis virginiana Leaf Extract, Aloe barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Alcohol, Propylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Tranexamic Acid, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sucrose, Parfum, Urea, Sodium Citrate, Glyceryl Caprylate, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ananas sativus Fruit Extract, Scutellaria baicalensis Root Extract, Malic Acid, Tartaric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.