Energy C Complex serum - Mesoestetic - 4 x 7 ml

Mesoestetic Energy C Complex Serum met 10% vitamine C gebruik je gedurende 4 weken tijdens de nacht. Het stimuleert uw huid om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen. 

Bovendien zorgt de Mesoestetic Energy C Complex Serum ervoor dat de voeding van de huid toeneemt, de huidelasticiteit verbetert en dat fijne rimpels en expressielijnen bestreden worden. Het geeft uw huid terug een verjongend uiterlijk en een mooie glow.

71,50 €

Mesoestetic Energy C Complex serum met vitamine C, een intensieve kuur voor een verjongend uiterlijk 


Blootstelling aan de zon, roken, strikte diëten en stress zorgen ervoor dat de huid oxideert en helderheid verliest. Na verloop van tijd krijgt het gezicht een meer "kartonnen" uitstraling en verschijnen de eerste rimpels. 

Mesoestetic Energy C is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties vitamine C, ontworpen om de eerste tekenen van chrono- en fotoveroudering tegen te gaan.


Gebruik van Mesoestetic Energy C Complex Serum

Breng de inhoud van een pipet (1 ml) 's avonds aan op het gezicht, de nek en de buste met een zachte cirkelvormige beweging totdat deze volledig is geabsorbeerd. Ultrageconcentreerde vitamine C (10%) wordt afgezonderd in een beschermkap om zijn eigenschappen intact te houden tot het moment van gebruik. 

Zodra een  Mesoestetic Energy C Complex serum flacon is geopend, moet het serum in de koelkast worden bewaard en binnen 7 dagen worden opgebruikt. Elke injectieflacon komt overeen met een week behandeling. Om de huid in optimale conditie te houden, wordt aanbevolen de behandeling om de 4 maanden te herhalen.


Vitamine C

Ascorbinezuur 10%. Topisch toegepast, heeft het een dubbele antioxiderende werking: het neutraliseert vrije radicalen in cellen en draagt ​​bij aan de regeneratie van vitamine E, wat essentieel is voor de bescherming van de lipide membranen van cellen.

Osilift

Verstevigingsmiddel op plantaardige basis met anti-rimpel eigenschappen. Flash-effect.

Vitamine E

Verbetert de voeding en elasticiteit van de huid, bestrijdt fijne rimpels en expressielijnen.

Behandeling geïndiceerd voor het zichtbaar verhogen van de hydratatie en helderheid van het gezicht en de nek, waardoor een algemeen verstevigend effect wordt bereikt.