Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Em'Age Antiaging Cream - Philip Martin's botox effect crème - 50ml

Philip Martin's Em'Age Antiaging Crème biedt een onmiddellijke effectiviteit in een enkele crèmeformule met een vullend - , anti-aging - en liftend effect.
Hyaluronzuur, peptiden in cosmetische drones en groeifactoren maken van deze emulsie een wereld topproduct dat de teint van uw huid heel zichtbaar herstelt.

206,00 €

Em'Age Antiaging cream, dé Antiaging crème uit de topserie van Philip Martin's!


De antiaging Em'Age Cream is een ideale gezichtscrème in het geval van een dunner wordende huid, Em'Age heeft een botox-achtig tensoreffect. Het lift en vult kleine expressielijntjes en gezichtsuitdrukkingen op. Deze krachtige emulsie helpt ook uitstekend bij beschadiging van de gezichtshuid door acne.


Gebruik van Philip Martin's Em'Age Antiaging Cream

Breng de Em'Age crème aan op uw gezicht, de hals en het decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd direct contact met de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in deze Em'Age Cream

BOTANISCH COMPLEX

Bidens Pilosa-extract heeft een kalmerende, verhelderende en talgregulerende werking.
Arganolie werkt ontstekingsremmend en helpt schade door vrije radicalen te voorkomen.
Jojoba-olie heeft een hydraterende, voedende, verzachtende en ontwarrende werking. Fundamenteel voor huidbescherming.

LAAG MOLECUUL GEWICHT HYALURONZUUR

Het heeft de eigenschap de vorming van nieuw collageen te stimuleren. In klassieke cosmetica wordt het veel gebruikt vanwege zijn effectiviteit. Hier wordt het gebruikt met een laag molecuulgewicht, zodat het niet alleen op het oppervlak maar ook in diepe huidweefsels kan werken.

ACTIEVE GF

Deze specifieke actieve stof bevat een combinatie van 5 groeifactoren, aminozuren en vitamines die een synergetische werking op de huid uitoefenen. Groeifactoren worden geproduceerd door middel van recombinant-DNA-technologie gevolgd door microbiële fermentatie.

PEPTIDEN COMPLEX

Ze verhogen de productie van proteaseremmers en de synthese van integrines. Ze stellen het lichaam ook in staat om autonoom de synthese van collageen type I en III te verhogen, dat dankzij hun functie dunne rimpels veroorzaakt