Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Deep Skin Herstellend Antiaging serum - Philip Martin's - 30ml

Philip Martin's Deep Skin is een antiaging serum met een zachte, lichte textuur die gemakkelijk en onmiddellijk wordt opgenomen. De aanwezigheid van het Jalugoji-complex helpt het verouderingsproces van de huid onder controle te houden door de hydratatie te herstellen en de tekenen van veroudering te verminderen. Geniet van een aangenaam, fris gevoel

62,00 €

Philip Martin's Deep Skin Antiaging serum met Jalugoji en geeft een fris gevoel!


Deep Skin Serum van Philip Martin's is een regenererende vloeistof die uw huid voedt en de tekenen van veroudering vermindert. Uw huid voelt lekker gehydrateerd en fris.


Gebruik van Philip Martin's Deep Skin Antiaging Serum

Deze Deep Skin goed schudden voor gebruik. Breng een paar druppels Deep Skin serum aan op de huid van gezicht, hals en decolleté, masseer tot het volledig is geabsorbeerd en vermijd
direct contact met de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in Philip Martin's Deep Skin Serum

JALUGOJI COMPLEX

Complex van goji-bessen en hyaluronzuur, exclusief gepatenteerd door Philip Martin's, met hydraterende, antioxiderende en beschermende effecten. De sterke antioxiderende kracht van goji-bessen gaat samen om oxidatie en schade aan de huid door vrije radicalen te bestrijden.

BOTANISCH COMPLEX

Complex van actieve stoffen van botanische en synthetische oorsprong geselecteerd op hun vermogen om de mediatoren van ontsteking te reguleren of te remmen. Garandeert de vermindering van roodheid en huidreactiviteit tegen dagelijkse stress.

BIOLOGISCH KOENSBLOEMEN WATER

Centaurea cyanus water wordt gekenmerkt door de hoge concentratie van pectines en slijmstoffen die, met hun vermogen om water te absorberen, in staat zijn om de fysiologische hydratatie van de meest oppervlakkige huid- en haarlagen te herstellen. Het heeft rustgevende eigenschappen.