Collagen 360° Essence - Mesoestetic - 30 ml

Gezichtsserum met een liftend effect dat de collageensynthese reactiveert, met een aanscherpende en opnieuw versterkende werking. 

Behandelt verlies van stevigheid en rimpels en verbetert de kwaliteit en sterkte van het huidweefsel. 

De huid herstelt zijn vitaliteit en elasticiteit, poriën sluiten en rimpels worden gladgestreken. 

Kies een variant:

Vanaf 88,50
Please select variants first

Collageen is de belangrijkste component van de lederhuid die verantwoordelijk is voor stevigheid en strakheid van de huid. Na verloop van tijd neemt de synthese af, wat resulteert in een verlies van gezichtsvolume. collageen 360º is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties verrijkt zeecollageen dat is ontworpen om de vermindering van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de versterkende, verstevigende en aanscherpende werking.

Verrijkt zeecollageen

Behoudt het aminozuurniveau en stimuleert de vorming van nieuw collageen.

Chronosmart-peptide

Detecteert te allen tijde de behoeften van de huid, synchroniseert huidcelbioritmen voor een 24-uur, intelligente anti-aging werking. Overdag wekt de werking ervan de huid op en verhoogt het zijn zelfbeschermingspotentieel en 's nachts verhoogt het het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te vernieuwen.

Peptide complex

Stimuleert de genen die betrokken zijn bij het proces van vernieuwing van de dermale matrix.

Hydroxyprolisilane

Activeert collageen- en elastineproductie, verhoogt de celproliferatie en verbetert reparatieprocessen.

nicotinamide

Krachtige antioxidant. Helpt de huidtint te egaliseren.

Age Smart Beauty-technologie

Chronosmart-peptide

Het chronosmart-peptide detecteert te allen tijde de behoeften van de huid en synchroniseert huidcelbioritmen voor een 24-uur, intelligente anti-agingwerking.

  • Dag : maakt de huid wakker en bevordert zijn zelfbeschermend potentieel.
  • Nacht : verhoogt de capaciteit voor reparatie en vernieuwing.

Aangewezen voor het herstellen van de stevigheid, dichtheid en elasticiteit van de huid. Sluit poriën en maakt rimpels glad. De textuur, zeer licht van gewicht en snel geabsorbeerd, heeft een perfecte bio affiniteit met de opperhuid, waardoor de huid onmiddellijk een fluweelachtige afwerking achterlaat.

Ochtend en avond

Breng 's ochtends en 's avonds 2 of 3 druppels van het product op een perfect gereinigde huid aan, waarbij u het gezicht ovaal volgt.

Aqua, Alcohol, Propanediol, Cyclomethicone, Hydrolyzed Collagen, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Niacinamide, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Lecithin, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Carbomer, Polysorbate 20, Glutamylamidoethyl Imidazole, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Parfum.