Collagen 360° Essence - Mesoestetic - 30 ml

Mesoestetic Collagen 360 Essence is een lichtgewicht, snel opneembaar serum die de huidcellen een liftend effect geeft. Dit hoog geconcentreerde collageen serum verstevigt uw huid, behandelt fijne lijntjes en rimpels, dicht de poriën en verbetert de kwaliteit van uw huidweefsel. 

Collagen 360° Essence zorgt ervoor dat de vitaliteit van uw huid herstelt en dat de elasticiteit toeneemt. 

Met dit collageen serum krijg je al snel een levendige, flexibele glowy skin! 

Kies een variant:

Vanaf 88,50 €

Mesoestetic Collagen 360° Essence, serum voor vitaliteit, elasticiteit en een glowy skin!


Collageen is de belangrijkste component van de lederhuid die verantwoordelijk is voor stevigheid en strakheid van de huid. Na verloop van tijd neemt de synthese af, wat resulteert in een verlies van gezichtsvolume. 

Mesoestetic Collagen 360 is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties verrijkt zeecollageen dat is ontworpen om de vermindering van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de versterkende, verstevigende en aanscherpende werking.


Gebruik van Mesoestetic Collagen 360 Essence

Breng 's ochtends en 's avonds 2 of 3 druppels van de Collagen 360° serum op een gereinigde huid aan


Verrijkt zeecollageen

Behoudt het aminozuurniveau en stimuleert de vorming van nieuw collageen.

Chronosmart-peptide

Detecteert te allen tijde de behoeften van de huid, synchroniseert huidcelbioritmen voor een 24-uur, intelligente anti-aging werking. Overdag wekt de werking ervan de huid op en verhoogt het zijn zelfbeschermingspotentieel en 's nachts verhoogt het het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen en te vernieuwen.

Peptide complex

Stimuleert de genen die betrokken zijn bij het proces van vernieuwing van de dermale matrix.

Hydroxyprolisilane

Activeert collageen- en elastineproductie, verhoogt de celproliferatie en verbetert reparatieprocessen.

nicotinamide

Krachtige antioxidant. Helpt de huidtint te egaliseren.

Age Smart Beauty-technologie

Chronosmart-peptide

Het chronosmart-peptide detecteert te allen tijde de behoeften van de huid en synchroniseert huidcelbioritmen voor een 24-uur, intelligente anti-agingwerking.

  • Dag : maakt de huid wakker en bevordert zijn zelfbeschermend potentieel.
  • Nacht : verhoogt de capaciteit voor reparatie en vernieuwing.

Aqua, Alcohol, Propanediol, Cyclomethicone, Hydrolyzed Collagen, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Niacinamide, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Lecithin, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Carbomer, Polysorbate 20, Glutamylamidoethyl Imidazole, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Parfum.