Collagen 360° Elixir - Mesoestetic - 6 x 30 ml

Mesoestetic Collagen 360° elixir is een drinkbare nutricosmetica die uw huid van binnenuit helpt verstevigen en om rimpels te verminderen. 

Collagen 360° elixir voedt uw huid van binnen naar buiten en werkt zo op de diepste lagen van uw huid. Een ideale aanvulling op het gebruik van de collageen 360 ° lijn of ter vervanging van andere cosmeceuticals.

Elke flacon bevat 10 g gehydrolyseerd collageen, die snel verteerbaar en gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Collagen 360° Elixir bevat bovendien geen vet of cholesterol

93,50 €

Mesoestetic Collagen 360° Elixir, maximaliseert uw bekomen resultaat met de overige Collagen 360° producten.


Collageen is de belangrijkste component van de lederhuid die verantwoordelijk is voor stevigheid en strakheid van de huid.

Na verloop van tijd neemt de synthese af, wat resulteert in een verlies van gezichtsvolume. 

Mesoestetic collagen 360 is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties verrijkt zeecollageen dat is ontworpen om de vermindering van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de versterkende, verstevigende en aanscherpende werking. 


Gebruik van Mesoestetic Collagen 360 Elixir

Om de 6 maanden

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 flacon per nacht gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald


actief ingrediënt

Gehydrolyseerd collageen

Elke injectieflacon bevat 10 g gehydrolyseerd collageen. Heeft geen nadelige effecten; snel verteerbaar en wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Bevat geen vet of cholesterol.