Collagen 360° Elixir Oral Use - Mesoestetic - 6 x 30 ml

VERSTEVIGENDE OPLOSSING DOOR MESOESTETIC ®

Drinkbare cosmetica die de huid helpt te verstevigen en rimpels te verminderen. Werkt op de diepste lagen om de huid van binnenuit te voeden. 

Vult het gebruik van de 360º-collageenlijn of andere cosmeceuticals aan.

93.50 €
Please select variants first

Collageen is de belangrijkste component van de lederhuid die verantwoordelijk is voor stevigheid en strakheid van de huid. Na verloop van tijd neemt de synthese af, wat resulteert in een verlies van gezichtsvolume. collageen 360º is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties verrijkt zeecollageen dat is ontworpen om de vermindering van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de versterkende, verstevigende en aanscherpende werking. 

actief ingrediënt

Gehydrolyseerd collageen

Elke injectieflacon bevat 10 g gehydrolyseerd collageen. Heeft geen nadelige effecten; snel verteerbaar en wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Bevat geen vet of cholesterol.


indicaties

Aangewezen voor het verstevigen van de huid en het verminderen van rimpels door te werken vanuit de diepste huidlagen. Het kan worden gebruikt als een aanvulling op de rest van de 360º-collageenlijn of andere cosmeceuticals.

Om de 6 maanden

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 injectieflacon per nacht gedurende de eerste 6 dagen van elke maand en gedurende 3 maanden. De behandeling kan twee keer per jaar worden herhaald