Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Cloud Cream Cleansing Milk - Philip Martin's - 250ml

Philip Martin's Cloud Cream Cleanser is een romige reinigingsmelk met hyaluronzuur, actief water van olijffruit, biologisch haverextract en sporenelementen.
Cloud Cream Cleansing Milk is een streling voor de drogere huid!

48,00 €

Een zijdezachte reinigingsmelk met respect voor de balans van uw huid. Cloud Cream is een cleanser om van te genieten!


Philip Martin's Cloud Cream cleanser

De Cloud Cream reinigingsmelk verwijdert onzuiverheden, hydrateert uw huid en bereidt uw gezicht voor op de volgende fasen van de behandeling,of voor het aanbrengen van uw gezichtscrème. Bij een gereinigde en meer gehydrateerde huid zal de gezichtscrème meer worden opgenomen en dieper kunnen doordringen.


Gebruik van Philip Martin's Cloud Cream reiniger

Breng de Cloud Cream dagelijks, 's morgens en' s avonds, met een kleine hoeveelheid rechtstreeks of met behulp van een klein wattenschijfje aan op uw gezicht, de hals en het decolleté. Masseer vervolgens met bewegingen en spoel daarna af.
Vermijd het gebied rond de ogen 


Belangrijkste werkstoffen in deze Philip Martin'sCloud Cream cleanser

OLIGOELEMENTEN ELEMENTEN

Zink, magnesium, ijzer, koper zijn natuurlijke sporenelementen voor de celvernieuwing van de huid. Samen werken ze als regulatoren, normalisatoren, verstevigende en regenererende talg van de opperhuid.

EXTRACT VAN BIO HAVER

Met zijn kalmerende werking, met zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen herstelt het snel de fysiologische pH-waarde en beschermt het de huid tegen externe invloeden.

ACTIEF WATER VAN BIOLOGISCH OLIJFFRUIT

Antioxidant die de huid beschermt tegen de agressie van vrije radicalen en de tekenen van natuurlijke veroudering helpt voorkomen.

HYALURONZUUR

Een elixer voor droge en beschadigde huid. Het heeft zeer hydraterende eigenschappen, zorgt voor een effectieve hydratatie van de huid door tijdelijke vulling en verzachting van kleine rimpels.