Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Clarifying Tinted Cream - Juliette Armand - Elements - 50 ml

Juliette Armand Clarifying Tinted Cream voor acné vormt net zoals de overige gespecialiseerde acneproducten uit de Elements serie van Juliette Armand een zeer belangrijke schakel in de totale en permanente terugdringing van acne.

Hoofdingrediënt is het Canadian Willowherb, een werkstof die in elk product van deze acné lijn aanwezig is. Deze werkt antibacterieel, verhoogt de immuniteit en biedt een herstellende werking en opheldering aan het geplaagde gelaat.

44,00 €

Juliette Armand Clarifying Tinted Cream, dekt gelijkmatig vlekken bij een acné gevoelige huid 


Juliette Armand Clarifying Tinted Cream vermindert overtollig talg en brengt de vettigheid van de huid in evenwicht. Het bedekt oneffenheden gelijkmatig en verbetert het uiterlijk van de huid, zonder uitdroging en irritatie te veroorzaken. 

Een gespecialiseerde crème met Canadees Wilgenroosje, een ingrediënt dat de werking van de bacterie Propionibacterium Acnes, die verantwoordelijk is voor acne, remt en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. 

In combinatie met salicylzuur helpt het om acneproblemen aan te pakken en voorkomt het het verschijnen van zwarte vlekken. 

De ingrediënten Sebopessina en Normaseb die deze anti-acnè crème bevat, verminderen en reguleren de talgafscheiding en de vettigheid van de huid zonder uitdroging te veroorzaken. 

De synergie van Manuka-olie en Jojoba-olie geeft de crème een sterke antibacteriële en ontstekingsremmende werking. 

Aloë Vera, A-bisabolol en Panthenol kalmeren de door acne geïrriteerde huid terwijl het hoge vochtgehalte behouden blijft.


Gebruik van Juliette Armand Clarifying Tinted Cream

Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele gelaat, 1 tot 2 maal per dag.


Belangrijkste ingrediënten 

Allantoin, Sebopessina, Manuka olie, Normaseb, Jojoba olie, A-Bisabolol, Calendula