CARING met Juliette Armand!

Voordeelpakket

Caring met Juliette Armand, speciaal samengesteld voor de dagelijkse verzorging van een gevoelige huid! Nu in een voordeelpakket!

inhoud:

Sensitive Cleansing Gel - Juliette Armand - 210 ml

Cleansing Tonic Lotion - Juliette Armand - 210 ml

Aloe Vera Serum - Juliette Armand - 55 ml

Exfoliating Enzyme Gel - Juliette Armand - 50 ml

Chocolate Sensi Mask - Juliette Armand

150,00 € 170,00 €
Please select variants first

Caring met Juliette Armand, speciaal samengesteld voor de dagelijkse verzorging van een gevoelige huid!


Juliette Armand Sensitive Cleansing Gel is een 'gevoelige' reiniger waar we vooral het Helianthus zaad extract in terugvinden, koudgeperste olie verkregen uit de zaden van de Zonnebloem.

Deze olie wordt graag gebruikt in anti-aging crèmes, in babyolie en in haarconditioners en is een bron van meervoudige vetzuren die de vitamines A, B1, C en E bevatten, aangevuld met proteïnen en verschillende mineralen. De olie staat vooral bekend voor het verzachten en verminderen van huidirritaties. Het is een lichte en milde verzorgende olie die verzacht en beschermt. Het maakt de huid satijnzacht en laat geen vettig gevoel achter.

Daarnaast vinden we ook Hedera Helix blad extract, een extract met veel heilzame werkstoffen. Het verhoogt de doorbloeding van de huid en het bestrijdt bacteriën, schimmels en parasieten. De stof werkt ook ontzwellend en de looistoffen zorgen voor een samentrekkend effect wat goed is voor wondheling. Bovendien stimuleert dit bladextract de vorming van een nieuwe huid.

Breng een kleine hoeveelheid aan op het gelaat met cirkelvormige bewegingen, verwijder nadien zachtjes met een kompres.

Hoofdingrediënten zijn Helianthus zaad extract, Hedera Helix blad en wortel extract, Osmopure, MMW Sodium Hyaluronate olijf olie en Arginine.


De Juliette Armand Cleansing Tonic Lotion is een heilzame reinigingslotion voor zowel normale, droge, gemengde als gevoelige huidtypes. Deze gezichtsreiniger verwijdert effectief onzuiverheden en vet van de huid zonder droogheid en irritatie te veroorzaken.

De rustgevende eigenschappen van de kamillebloesem vermijdt elke irritatie. Uit de bloemhoofdjes van Kamille wordt etherische olie gewonnen. Deze olie heeft een efficiënte ontstekingsremmende eigenschap door het hogere percentage azuleen en bisabolol. Bisabolol is de weldoener die ook irritatie tegen gaat én zorgt voor de milde bloemengeur!

Ook de extracten van lindebloesem zorgen voor een rustgevend gevoel. Lindebloesem wordt veelal gebruikt tegen jeuk, brandwonden, vrieswonden en insectenbeten. Het laat de huid tot rust komen! Deze heilzame combinatie wordt nog aangesterkt met een flinke portie vitamine F, een oudere benaming voor de omega 3 en omega 6 vetzuren. Essentiële oliën die de huid met dank weet te appreciëren!

Breng een kleine hoeveelheid van deze reiniger aan op een rond watje en breng aan op het gelaat

Hoofdingrediënten: Kamillebloesem, Lindebloesem en vitamine F


Juliette Armand Aloe Vera Serum is een serum met een hoge concentratie groene aloë vera extract, hetgeen een krachtige kalmerende werking heeft.

Aloë vera is een uitstekende natuurlijke cocktail daar het vitamine C, vitamine E, enzymen, aminozuren en vele andere heilzame werkstoffen bevat. Het werkt hydraterend en helpt huidirritaties en ontstekingen verminderen.

  • Serum met een krachtige kalmerende werking
  • Helpt huidirritaties en ontstekingen verminderen
  • Ondersteunt het genezingsproces bij huidbeschadigingen
  • Werkt intensief hydraterend
  • Geschikt als dagelijkse verzorging bij de gevoelige huid
  • Geschikt om de huid te herstellen, bijvoorbeeld na langdurige blootstelling aan zonlicht

Juliette Armand Exfoliating Enzyme Gel gezichtspeeling uit de Elements serie van Juliette Armand, is een verfrissende exfolieërende gelaatsgel voor normale, droge en gevoelige huidtypes. Het verwijdert de dode huidcellen van de huid, zonder irritatie te veroorzaken en tegelijkertijd revitaliseert en verheldert het gelaat.

1 à 2 keer per week aanbrengen op het volledige gelaat en na 10 minuten het masker er bovenop aanbrengen.

Hoofdingrediënten: Aloe Vera, Prickly Pear, Urea, Aloe Barbadensis blad extract, Opuntia Ficus-Indica bloem extract


Het Juliette Armand Chocolat Sensi Mask is een fantastisch geurend chocolade Wellnesmasker. Het werkt verjongend en is ideaal voor een vermoeide, doffe en gevoelige huid. Het kalmeert irritaties en geeft de huid een verjongende en verfrissende glowy look!

Dit is een zeer leuk en makkelijk gelaatsmasker, die bovendien een zaligmakend gevoel creëert, het maakt van dit masker een ideaal geschenk voor zowel man, vrouw én jongere kinderen!

Belangrijkste ingrediënten: echte chocolade (jawel!), cacaoboter en caramel! Vitamine A-E