Buitenkansje! Bodyshock Night Reducer - Mesoestetic - 200 ml

Buitenkansje!

BUITENKANSJE! Wat is dit?

Mesoestetic Bodyshock Night Reducer is een reducerende crème die de afname van plaatselijke vetophoping en vloeistofafvoer 's nachts bevordert.

Bodyshock Night Reducer helpt om het silhouet opnieuw vorm te geven, waardoor de huid soepel en egaal blijft en werkt tijdens de rustperiode wanneer de huid meer ontvankelijk is, waardoor de effectiviteit wordt verhoogd.

Het gebruik van de Night Reducer in combinatie met de andere bodyshock producten zorgt voor een maximaal resultaat

66,00 € 73,50 €

Mesoestetic Bodyshock Night Reducer, helpt uw silhouet vorm te geven tijdens rustperiodes. 


Mesoestetic Bodyshock Night Reducer activeert het cellulaire metabolisme, vermindert vetknobbels en remodelleert het lichaam tijdens de nacht. Maakt gebruik van de betere opname tijdens de nacht voor een beter resultaat van de actieve werkstoffen. 


Gebruik van Mesoestetic Body Shock Night Reducer

Een keer per dag voor het slapen gaan

De actieve ingrediënten in de formulering vullen de producten voor professioneel gebruik aan en zorgen voor een verhoogde effectiviteit en betere resultaten. 


Plankton-extract

Plankton-extract maakt gebruik van het circadiane ritme en de ontvankelijkheid van de huid tijdens rust om lokale vetophopingen te bestrijden en lymfedrainage te vergemakkelijken.

Chlorella

L-Carnitine

De hoge concentratie L-carnitine helpt om adipocyten en vetophoping te verminderen.


Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Carnitine, Dimethicone, Sodium Acrylates Copolymer, Isopropyl Myristate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Glyceryl Stearate Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propanediol, Lecithin, Parfum, Disodium Phosphate, Tocopheryl Acetate, BHT, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Phosphate, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate (Plankton Extract), Chlorella vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.