BODY SPA - Face And Body Bronzer Crème - Image Skincare - 113,4g

IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream.

Deze snelwerkende zelfbruiner zorgt voor een veilige bruine kleur zonder risico op beschadiging door de zon. Natural Sugar Protein ontwikkelt een prachtige gouden tint met een lichte glans die de huidskleur egaliseert en de bonus biedt van het camoufleren van huidvlekken.

Moisturizers zorgen voor een soepele en verzachtende hydratatie van de huid. De kleur ziet er natuurlijk uit en ontwikkelt zich geleidelijk zonder strepen, oranje opbouw of een traditionele zelfbruinende geur. 


 • Natuurlijke zelfbruiner
 • Bouwt kleur langzaam op
 • Hydrateert en verzorgt de huid
43,50 €
Please select variants first

IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream, de veiligste manier om wat zon te krijgen is.. zonder de zon! 


Links = zonder...  Rechts = met Face & Body Bronzer!
Links = zonder... Rechts = met Face & Body Bronzer!

Onze IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream voor het gezicht en het lichaam is het tegenovergestelde van alle zelfbruiners die je op de middelbare school hebt geprobeerd: het blijft helder, is gemakkelijk aan te brengen en creëert een subtiel 'door de zon gebruinde' tint op elk huidtype zonder er nep uit te zien, zonder vlekken of oranje

Het effect is een gezonde zomergloed - het soort dat kennissen doet zeggen: "Wauw, je ziet er de laatste tijd GEWELDIG uit."

Je kunt IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream zelfs mengen met een lotion om een ​​nog zachter effect te creëren. Met deze natuurlijke resultaten zul je snel beseffen dat er geen reden is om te stoppen na de zomer - we kennen mensen die het hele jaar door genieten van het extra kleurtje!

Deze hydraterende en verzorgende IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream voor gezicht en lichaam zorgt voor een natuurlijk gekleurde teint met een subtiel gouden gloed. 

De kleur wordt langzaam opgebouwd, zodat er bij dagelijks gebruik een gelijkmatige gouden natuurlijke glans ontstaat. Het resultaat, natuurlijk bruin zonder de nadelige factoren van de zon.


Voordelen

 • Natuurlijke zelfbruiner
 • Bouwt kleur langzaam op
 • Hydrateert en verzorgt de huid
 • Mooie egale kleur zonder zon
 • Gelijkmatige gouden natuurlijke glans

Natuurlijk gebruinde huidteint met IMAGE Skincare Body Spa - Face And Body Bronzer Crème

Wil jij een gezonde gouden huidteint zonder je huid bloot te stellen aan schadelijke zonnestralen? Dan is deze snelwerkende zelfbruiner met verzorgende werking zeker wat voor jou! Het natuurlijke suikereiwit in deze IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream ontwikkelt zich tot een gouden teint met een gezonde glans. Tevens wordt je eigen huidteint hierdoor geëgaliseerd!

Het is een natuurlijke zelfbruiner met een hydraterende en verzorgende werking. De kleur intensiveert met dagelijks gebruik langzaam naar een uniforme heldere gouden toon. Daarnaast heeft het ook nog eens een heerlijke geur! Deze rijke vochtinbrengende crème voor gezicht en lichaam, waardoor een natuurlijke, glinsterende gouden tan zonder zonlicht ontstaat.

De kleur wordt langzaam opgebouwd op een egale manier. Hierdoor voorkom je vlekken, strepen en/of een oranje huidteint. Het resultaat is een gelijkmatige gouden natuurlijke glans én een gehydrateerde en verzorgde huid. Ook is deze IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream vrij van parabenen.


Gebruik van IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream

IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream aanbrengen op het gehele gezicht en lichaam. Vooraf de huid reinigen met AGELESS Total Facial Cleanser en BODY SPA Exfoliating Body Scrub. Handen na gebruik wassen. Na het intrekken van de face and body bronzer de PREVENTION+ daily hydrating moisturizer aanbrengen.

Tips van de professional

De BODY SPA Face and Body Bronzer Crème werkt zeer effectief wanneer de huid vooraf is gescrubt met de BODY SPA Exfoliating Body Scrub.


Bijpassende producten

✓ Exfolieer je lichaamshuid voor gebruik met IMAGE Skincare Body Spa Exfoliating Body Scrub
✓ Reinig je gezichtshuid voor gebruik met IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser
✓ Bescherm je huid tegen schadelijke externe factoren met een Prevention+ moisturizer


Ingrediënten

 • Erythrulose: natuurlijke zelfbruinende suiker proteïne.
 • Aqualance: hydratatie met gereguleerde afgifte
 • Aloe barbadensis blad-sap extract: hydratatie.
 • Vitamine E: antioxidant.