Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Balancing Cleanser - Normal Skin - Vavin - 170ml

Buitengewoon zachte reinigingsmelk voor mensen met een normale huid. Vavin Balancing Cleanser verwijdert doeltreffend vuil en make-up, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke beschermingslaag van de huid intact laat. 

Dit aspect is van cruciaal belang, omdat het reinigen van de huid met agressieve ingrediënten het eigenlijk nooit de kans geeft om in evenwicht te komen.

35,00 €

Balancing Cleanser Normal Skin, Vavin reiniger voor de normale huid


Verwen je huid met liefdevolle verzorging!

Deze buitengewoon VAVIN milde reinigingsmelk is speciaal ontwikkeld voor mensen met een normale huid. VAVIN Balancing Cleanser biedt een effectieve verwijdering van vuil en make-up, terwijl het de natuurlijke huidbarrière intact laat. Dit laatste aspect is van onschatbare waarde, omdat het reinigen van de huid met agressieve ingrediënten de kans op een evenwichtige huid belemmert.

VAVIN Balancing Cleanser, de eerste sleutel tot huidverbetering

Wist je dat tweemaal daags reinigen de basis vormt voor het verbeteren van je huid en het bereiken van een gezonde, stralende teint? Door 's ochtends en 's avonds met een schone lei te beginnen, worden de producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen.


VAVIN Voordelen om van te genieten

  • Milde reinigingsmelk voor de normale huid
  • Verwijdert effectief vuil en make-up
  • Respecteert de natuurlijke huidbarrière

Gebruik & handige tips VAVIN Balancing Cleanser

Maak je huid vochtig met lauwwarm water. Masseer vervolgens gedurende een minuut twee pompjes VAVIN Balancing Cleanser in met ronddraaiende bewegingen. Spoel af met lauwwarm water.


Tips van de expert

Om optimaal te profiteren, gebruik je deze VAVIN reinigingsmelk zowel 's ochtends als 's avonds.


PURE & ETHICAL CARE

Dit product krijgt ons label "Pure & Ethical Care" om de zuiverheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid van dit product te benadrukken, dit product is vrij van schadelijke stoffen en vriendelijk voor zowel de gebruikers als het milieu!

Vavin Balancing Cleanser is: Alcoholvrij, Allergeenvrij, Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan, Vrij van microplastics, Vrij van nanodeeltjes