Alpha-H PROJECT - SECOND SIGNS

ALPHA PROJECT - Second signs

lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, huidverslapping en zichtbare tekenen van huidveroudering 

Ideaal voor de rijpere huid of als je huid duidelijke tekenen laat zien van huidveroudering, stress of een onregelmatig slaappatroon. 

Ook aan te raden als de (eerste tekenen van de) menopauze beginnen op te spelen (door een schommeling/daling van oestrogeen zal de huid wat sneller gaan verslappen).  

In het pakket: Vitamine A en Vitamine C serum, in combinatie met Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold 

Kies een variant:

Vanaf 125.00 €
Please select variants first

☀️Vitamin A Serum

🌛 Vitamin C Serum, om de andere avond af te wisselen met Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold


Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (14%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove porien en (acne)littekens vervagen.

14% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor professionele resultaten: zij geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove porien vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler.

Liquid Gold is het vlaggenschipproduct, een favoriet onder schoonheidselites en geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen. Het succes van Liquid Gold heeft een hele reeks Liquid Gold-producten geïnspireerd, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​reeks huidklachten aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. Glycolzuur is moleculair klein, en dit, in combinatie met ons uniek lage pH-toedieningssysteem dat de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt, zorgt ervoor dat het een diepere laag van de huid binnendringt - en een meer zichtbare impact heeft.