Alpha-H PROJECT - SECOND SIGNS

Voordeelpakket

lijntjes, rimpels, kraaienpootjes, huidverslapping en zichtbare tekenen van huidveroudering 

Alpha-H Second Signs is een voordelig pakket met Alpha-H producten die Ideaal zijn voor de rijpere huid of als je huid duidelijke tekenen laat zien van huidveroudering, stress of een onregelmatig slaappatroon. 

Deze Alpha-H producten zijn ook aan te raden als de (eerste tekenen van de) menopauze beginnen op te spelen (door een schommeling/daling van oestrogeen zal de huid wat sneller gaan verslappen).   

In het voordeelpakket: Allpha-H Vitamine A en Vitamine C serum, in combinatie met Alpha-H Beauty Sleep Power Peel of Alpha-H Liquid Gold 

Kies een variant:

Vanaf 140,00 €
Please select variants first

Alpha-H Second Signs, samengesteld voor de rijpere huid en ideaal tegen kraaienpootjes, lijntjes, rimpeltjes en huidverslapping!


Dit Alpha-H pakket is ideaal als je huid duidelijke tekenen laat zien van huidveroudering, stress of een onregelmatig slaappatroon.

Deze Alpha-H producten zijn ook aan te raden als de eerste tekenen van een menopauze beginnen op te spelen (door een schommeling/daling van oestrogeen zal de huid wat sneller gaan verslappen).

In dit mooie voordeelpakket vind je de volgende producten aan een mooie afprijzing: 

Alpha-H Vitamine A en Vitamine C serum, in combinatie met Alpha-H Beauty Sleep Power Peel of Alpha-H Liquid Gold 


Alpha-H Second Signs bestaat uit volgende producten:

☀️Vitamin A Serum

🌛 Vitamin C Serum, om de andere avond af te wisselen met Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold


U kiest dus naast de 2 Alpha-H vitamine serums voor de alpha-H Beauty Sleep Power Peel of de Liquid Gold:

Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (14%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove porien en (acne)littekens vervagen.

14% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor professionele resultaten: zij geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove porien vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler.

Liquid Gold is het vlaggenschipproduct, een favoriet onder schoonheidselites en geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen. Het succes van Liquid Gold heeft een hele reeks Liquid Gold-producten geïnspireerd, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​reeks huidklachten aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. 

Glycolzuur is moleculair klein, en dit, in combinatie met ons uniek lage pH-toedieningssysteem dat de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt, zorgt ervoor dat het een diepere laag van de huid binnendringt - en een meer zichtbare impact heeft.