Alpha-H PROJECT - FIRST SIGNS

Voordeelpakket

Normale huid en/of de eerste tekenen van huidveroudering

Alpha-H First Signs is Ideaal als je tussen de 20 en 35 jaar oud bent, gezond eet en leeft, en wat eerste tekenen van huidveroudering begint te zien. 

Met dit Alpha-H pakket verkrijg je aan een voordelige prijs de Vitamine B en Vitamine C Serum, en maak je de keuze tussen Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold. 

Kies een variant:

Vanaf 140,00 €
Please select variants first

Alpha-H voordeelpakket, specifiek samengesteld om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden


Dit Alpha-H pakket is ideaal als je tussen de 20 en 35 jaar oud bent, gezond eet en leeft, en de eerste tekenen van huidveroudering begint te zien.

Ideaal voor wie wenst te starten met een professionele huidverzorging en niet tevreden is met 'beta-beauty'!


Alpha-H First Signs bestaat uit volgende producten:

☀️Vitamin B Serum

🌛 Vitamin C Serum, om de andere avond af te wisselen met Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold


U kiest dus naast de 2 Alpha-H vitamine serums voor de alpha-H Beauty Sleep Power Peel of de Liquid Gold:

Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (14%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove porien en (acne)littekens vervagen.

14% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor professionele resultaten: zij geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove porien vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler. 

Liquid Gold is het vlaggenschipproduct, een favoriet onder schoonheidselites en geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen. Het succes van Liquid Gold heeft een hele reeks Liquid Gold-producten geïnspireerd, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​reeks huidklachten aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. Glycolzuur is moleculair klein, en dit, in combinatie met ons uniek lage pH-toedieningssysteem dat de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt, zorgt ervoor dat het een diepere laag van de huid binnendringt - en een meer zichtbare impact heeft.