Alpha-H PROJECT - DRY SIGNS

Voordeelpakket

Vochtarme, schilferige, droge, gevoelige, beschadigde of geïrriteerde huid, ontstekingen of genezing van acnéwondjes 

Ideaal bij een vochtarme huid, die droog en/of trekkerig aanvoelt als gevolg van airconditioning, langdurig verblijf in een vliegtuig, het weer, het drinken van onvoldoende water, een beschadigde huidbarrière of een acnégevoelige huid

Kies een variant:

Vanaf 130,00 €
Please select variants first

Alpha-H voordeelpakket, specifiek samengesteld voor een droge, gevoelige of beschadigde huid


Dit alpha-H voordeelpakket is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te kalmeren en herstellen. Van toepassing op zowel de van nature gevoelige huid als de huid die door externe factoren (tijdelijk) gevoeliger is of reageert. 

Bijvoorbeeld na (zon)verbranding of een invasieve behandeling als microdermabrasie, microneedling, peelings, injectables of een operatie.

Ook als je last hebt van een ruwe huid, velletjes en schilfertjes, of bij 'verse' littekens. Zodra een wondje dicht is, na een puistje, ontsteking, schaafwond of operatieve ingreep, is de huid nog heel kwetsbaar en het litteken roze/rood gekleurd. 

De huid heeft dan de juiste ondersteuning nodig, zodat ze mooi kan genezen en er geen permanent zichtbaar plekje achterblijft.  


Alpha-H Dry Signs bestaat uit volgende producten:

☀️Vitamin B Serum

🌛 Vitamin E Serum, om de andere avond af te wisselen met Beauty Sleep Power Peel of Liquid Gold


U kiest dus naast de 2 Alpha-H vitamine serums voor de alpha-H Beauty Sleep Power Peel of de Liquid Gold:

Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (14%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove porien en (acne)littekens vervagen.

14% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor professionele resultaten: zij geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove porien vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler.

Liquid Gold is het vlaggenschipproduct, een favoriet onder schoonheidselites en geprezen om zijn revolutionaire resurfacing-voordelen. Het succes van Liquid Gold heeft een hele reeks Liquid Gold-producten geïnspireerd, die zorgvuldig zijn gemaakt om een ​​reeks huidklachten aan te pakken.

Het basis ingrediënt van Liquid Gold en de meeste andere producten binnen het Liquid Gold-assortiment is glycolzuur, een alfahydroxyzuur dat de verbindingen tussen dode huidcellen oplost, waardoor ze kunnen afstoten en een frisse, gladde en glanzende huid eronder kunnen onthullen. Glycolzuur is moleculair klein, en dit, in combinatie met ons uniek lage pH-toedieningssysteem dat de zuurtegraad van de huidbarrière tijdelijk verhoogt, zorgt ervoor dat het een diepere laag van de huid binnendringt - en een meer zichtbare impact heeft.