Alpha-H PROJECT - ACNE SIGNS

Voordeelpakket

Acné gevoelige, vette, glimmende huid. Helpt ontstekingen vermijden en brengt uw huidbarriere terug in balans

Om U perfect te helpen met de producten waar uw huid specifiek nood aan heeft, hebben we 3 Acné voordeelpaketten samengesteld!

Met elk voordeelpakket geniet u van stevige korting van meer dan 10%!

Kies een variant:

Vanaf 199,00 €
Please select variants first

Alpha-H Acné Signs, ideaal om acné kordaat aan te pakken!


Wat de oorzaak van je acne ook is, een succesvolle aanpak kost tijd en discipline. 

Kies niet meteen voor te heftige of sterk ontvettende producten, een beetje talg moet er namelijk wel op je huid achterblijven om te zorgen dat het huideigen beschermlaagje intact blijft. 

Anders raak je van de regen in de drup! 

Laat Alpha-H je helpen met 3 door ons op maat samengestelde acné voordeelpakketten, aangepast aan de hevigheid waarin acné en onzuiverheden zich manifesteren, en zelfs een specifiek pakket met Alpha-H producten die ideaal zijn tegen acné bij zwangerschap!


Onze 3 Alpha-H acné voordeelpakketten waaruit u kunt kiezen:

ALPHA-H LIGHT ACNE SIGNS

Wanneer u slechts af en toe last heeft van onzuiverheden en acné (pakket bestaat uit: Triple Action Cleanser, Clear Skin Daily Hydrator Gel, Daily Essential Moisturizer SPF50, Liquid Gold, Gentle Daily Exfoliant en Clear Skin Blemish control Mask

ALPHA-H HEAVY ACNE SIGNS

Wanneer u continu last heeft van onzuiverheden en acné (pakket bestaat uit: Clear Skin Daily Face & Body Wash, Clear Skin Daily Hydrator Gel, Daily Essential Moisturizer SPF50, Liquid Gold, Clear Skin Tonic en Clear Skin Blemish Control Mask)

ALPHA-H ACNE SIGNS & PREGNANT

Wanneer u last heeft van onzuiverheden en ook zwanger bent! (pakket bestaat uit: Balancing Cleanser, Clear Skin Daily Hydrator Gel, Daily Essential Moisturizer SPF50, Liquid Gold, Instant Facial en Clear Skin Blemish Control Mask). Tijdens uw zwangerschap is het vooral van belang om geen middelen tegen acné te gebruiken die ernstige bijwerkingen veroorzaken. 

De meeste producten tegen acne bevatten bv. vitamine A zuur (isotretoïne) en bepaalde antibiotica en mogen om die reden niet gebruikt worden tijdens uw zwangerschap. Met dit speciaal samensgesteld pak kan je acné veilig behandelen tijdens uw zwangerschap!


Hoe gebruiken we deze Alpha-H Acné producten?

DAGELIJKS

1. REINIGEN
Heb je een vette of snel glimmende huid met af en toe last van onzuiverheden dan is Alpha-H Triple Action Cleanser the one you want; een frisse, zeepvrije reiniger met aloë vera en tijm die helpt de talgproductie onder controle te houden en acne te voorkomen.

Bij een vette huid met continu puistjes is Alpha-H Clear Skin Daily Face & Body Wash je beste optie; deze is speciaal samengesteld voor de onzuivere huid met o.a. tea tree, salicylzuur, eucalyptus en tijm. De ingrediënten helpen bacteriën onschadelijk maken, de talgproductie in balans te brengen, roodheid te verminderen en de huid te genezen.

Kies bij acne bij menstruatie, zwangerschap of stress juist NIET voor een speciaal voor de vette of onzuivere huid geformuleerde reiniger; deze zijn te sterk ontvettend en je huidtype is niet ineens veranderd, je huidconditie is alleen tijdelijk even anders dan normaal. Kies dus liever een milde cleanser; ons advies: Alpha-H Balancing Cleanser.


2. ACNE VERMINDEREN en HUID KALMEREN
OCHTEND - Skip je dagcrème niet, ook al heb je het idee dat je huid er nog sneller van gaat glimmen. Op die manier ontzeg je je huid de broodnodige voedingsstoffen en vocht. Juist het vochttekort kan de talgproductie extra stimuleren. 

De Alpha-H Clear Skin Daily Hydrator Gel voorziet de huid van vocht, helpt bacteriën minimaliseren en de huid kalmeren en voeden met o.a. tea tree, eucalyptus, salicylzuur en katoenzaadextract. Volg op met Alpha-H Daily Essential Moisturizer SPF50+ voor vocht en zonbescherming; ideaal voor de vette(re) huid.

AVOND - Liquid Gold verwijdert overtollige dode huidcellen en voorkomt dat deze de poriën blokkeren en onzuiverheden veroorzaken. De formule met 5% glycolzuur reguleert niet alleen de talgproductie en helpt grove poriën minder zichtbaar maken, maar helpt tegelijkertijd fijne lijntjes pigmentvlekjes en zonschade te herstellen. Alpha-H Liquid Gold gebruik je om de dag 's avonds. Zo kunnen we op de andere avonden de huid voorzien van een vitamine boost, bijvoorbeeld met de Alpha-H Vitamin Profiling Kit.


WEKELIJKS

1. EXFOLIEER
Belangrijk, want het voorkomt dat dode huidcellen de poriën onnodig verstoppen; de nummer 1 oorzaak van onzuiverheden. Tegelijkertijd is scrubben, de meest toegepaste vorm van exfoliëren, een no-go bij acne omdat wrijving de talgproductie stimuleert. Bovendien is een huid met acne per definitie gevoelig (en tijdens zwangerschap nog eens extra) dus vermijd scrubs en kies in plaats daarvan voor een enzymatische exfoliant zoals de Alpha-H Balancing Moisturiser & Gentle Exfoliant of exfolianten op basis van glycol- en/of salicylzuur. In geval van zwangerschap: kies voor lage dosis glycolzuur (<10%) zoals de Alpha-H Instant Facial. Voor teenagers met een zware onzuivere huid raden we Alpha-H Clear Skin Tonic aan. Deze frisse lotion bevat 2% salicylzuur, dat de huid tot diep in de poriën reinigt en ontstekingsremmend werkt.

2. MASKER
Breng 1-2x per week het Alpha-H Clear Skin Blemish control Mask aan. 
Dit mag je ook gebruiken als je zwanger bent, hierin zit geen vitamine A!


TOT SLOT

Hoe verleidelijk ook bij acné, ga niet pulken of krabben aan bultjes en pukkeltjes, laat dat aan een huidspecialist over. Zij kunnen je huid grondig en diepgaand reinigen, en het knijpwerk voor je doen op een schone en dus veilige manier. 

Kun je het écht niet laten, gebruik dan 2 wattenschijfjes of wikkel tissues om je vingers, want nagels kunnen leiden tot littekentjes.