Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Age Element Brightening Complex Plus - Mesoestetic - 4 x 5.5 ml

NIEUW!

Nieuw!

Age Element Brightening Complex Plus is een shock behandeling met een intensief vernieuwende, verhelderende antipigmentatie werking. Het bevat 15% geïsoleerde vitamine C, wat zorgt voor maximale effectiviteit!

Een vloeibare oplossing waarbij de poeder fase pas vrijkomt in de vloeibare fase op het moment van aanbrengen, om de stabiliteit en werkzaamheid van de vitamine C te garanderen

75,00 €

Age Element Brightening Complex, serum boordevol vitamine C, voor een intensieve vernieuwing en opheldering van een gepigmenteerde huid


Age Element Brightening Complex Plus

Deze intensieve anti-pigmentatie shockbehandeling bevat een combinatie van 15% vitamine C, hyaluronzuur en trisaccharide, die de epidermale vernieuwing bevordert, om intensief te revitaliseren en te verhelderen.

Dit complex is een vloeibare oplossing waarbij je het poeder pas met de vloeibare oplossing mengt bij het aanbrengen op uw huid. Dit is de meest ideale manier om de stabiliteit en werkzaamheid van vitamine C te garanderen.


Gebruik van Age Element Brightening Complex Plus

eenmaal per dag, 's avonds.

Dit complex is voldoende voor 4 weken. 

De vitamine C is ingekapseld in de beschermkap om de eigenschappen tot gebruik intact te houden. 

Activeer voor het aanbrengen de vitamine C door deze twee stappen te volgen: 

- Verwijder de veiligheidsdop en vervang deze door die met de pure vitamine C-capsule. 

- Druk de dop van de fles helemaal in. De vitamine C is vrijgemaakt.

- Schud krachtig zo'n 1-2 minuten en laat dan 2 minuten staan. Na twee minuten kun je het 's avonds aanbrengen op een schone, droge huid. Verdeel de vloeistof gelijkmatig over uw gezicht met zachte massages en tot het volledig is geabsorbeerd. 

Elk flesje is ontworpen voor een behandeling van 7 dagen. Om uw huid in optimale conditie te houden, raden wij aan om deze behandeling elke 4 maanden te herhalen.


Hyaluronzuur

Trisaccharide

Vitamine C