Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Philip Martin's, Italian beauty lifestyle

02-07-2022

PHILIP MARTIN'S, luxueus gevoel met organische beautyproducten

Philip Martin's ademt Italië! Met sinaasappel van Calabrië, aloë die enkel geteeld werd in de Italiaanse landbouw, mediterrane olijfolie en andere Italiaanse kwaliteitsingrediënten brengt Philip Martin's de Italiaanse lifestyle naar de wereldwijde top in cosmetica.

Van essentiële Jojoba-oliën, verfrissende cleansers, natuurlijk hydraterende serums, zalig geurige gezichtscrèmes en gezichtsmaskers tot hun opmerkelijke minerale make-up of zachte handcrèmes: een volledige natuur- en mens minnende lijn die je onderdompelt in Italiaanse luxe van topkwaliteit, zonder de natuur of jezelf te schaden. 

De geur van de natuur, intrinsieke originele kwaliteit, oude kennis, wereldwijd erkende cultuur: Philip Martin's stopt Italiaanse weldaad en lifestyle in een merk dat enkel pure, natuurlijke elementen oogst, en deze gebruikt om pure schoonheid aan iedereen te brengen.


De filosofie van Philip Martin's beperkt zich niet tot enkel de functie van het product, Philip Martin's slaagt wonderwel om uw zintuigen overdadig te prikkelen met exclusieve geuren en kleuren. Elk product garandeert een zalig moment voor degenen die ze gebruiken: prachtige unieke geuren, luxueuze gevoelens en opmerkelijke kleuren!

"to be pure" is het motto van Philip Martin's. Een filosofie volledig gebaseerd op een passie voor de natuur, gecombineerd met een grote zorg voor het milieu en uw persoonlijke gezondheid.

Alle producten zijn natuurlijk, met ingrediënten van biologische oorsprong, zonder nikkel en zonder formaldehyde, voor haar, gezicht en lichaam, allemaal voor 100% gemaakt in Italië.


Philip Martin's biedt producten voor haarverzorging, zoals shampoos, maskers en tegen de zon beschermende haarspray, en huidverzorging, zoals cleansers, peelings, serums, crèmes, maskers, zonneproducten en douche gels, met gecertificeerde biologische ingrediënten (jojoba-olie, essentie van sinaasappel uit Calabrië, aloë uit de Italiaanse landbouw, mediterrane olijfolie, Moringa Oleifera Extract...), gecombineerd met niet-giftige chemische stoffen om producten te verkrijgen die zowel kwaliteit als schoonheid van haar en huid zichtbaar verbeteren. Een exclusieve serie handverzorging en minerale Make Up behoren ook tot Philip Martin's Italian way of life!

De huidige generatie wil healthy beauty, maar zonder in te boeten op resultaat. Natuur is de basis, maar enkel natuurlijke werkstoffen zijn soms niet sterk genoeg. Philip Martin's streeft naar maximale product efficiëntie maar met maximaal respect voor natuur en gezondheid. Het klinkt zeer mooi in de oren als je hoort dat een product volledig organisch is. Maar echter is dit niet de filosofie die Philip Martin's uitdraagt. 


Philip Martin's wil ook sterke resultaten kunnen garanderen. Hiervoor combineren ze organische ingrediënten met niet-toxische chemie. Door deze unieke combinatie van natuur en groene chemie, opent zich een beautywereld waar krachtige maar biologisch duurzame formules hun werking verzekeren, tot diep in uw huidlagen. Verken Em'Age System en ontdek een onmiddellijk zichtbaar resultaat met botox en filler effect. Een top anti-aging serie!

Welzijn is voor Philip Martin's een reis waarin smaak, geur en de resulterende sensaties de persoon ertoe brengen om te dromen en unieke momenten te beleven en herbeleven. Het resulterende plezier en genot is de bestaansreden van de creaties van Philip Martin's.


Philip Martin's richt zich op de betere salons en kwalitatieve niche webshops die een veeleisend cliënteel hebben die luxe en kwaliteit verwacht. Philip Martin's passie omvat de typisch Italiaanse persoonlijkheid, competentie en ervaring. Hun filosofie voor pure werkstoffen en producten maken van Philip Martin's een uniek merk: geen enkel ander beautymerk werkt op deze manier en met deze filosofie. 

Philip Martin's is pure luxe en genot, die je onderdompelt in de Italian lifestyle en laat genieten van zalige, exclusieve geuren en gevoelens!