Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Mesoprotech by Mesoestetic

01-02-2020

Mesoestetic biedt een zeer compleet gamma zonnebeschermers tegen UVA-UVB-IR-HEV.

​De dermatologisch geteste formules bevatten zeer specifieke texturen die zorgen voor een unieke, aangepaste bescherming naargelang de eisen en behoeftes van elk huidtype, voor elke leeftijd en tijdens elke leef-, werk- of vrije tijd situatie.

De grote meerwaarde van een extra, innovatieve anti-aging factor biedt deze lijn niet enkel bescherming maar zorgt ook voor het extra aanmaken van collageen in de extracellulaire matrix, die zo veroudering helpt voorkomen door het natuurlijke proces van photoaging (het ouder worden van de huid ten gevolge van licht en zon) sterk af te remmen.


Alle mesoprotech®-producten bevatten zeer specifieke werkstoffen,  waarmee Mesoestetic zich als koploper mag profileren tegen photoaging en zonneschade.

De vernevelingsproducten bevatten bv. ook vitamine E, die een antioxiderende, beschermende werking biedt tegen de vrije radicalen die constant de huid beschadigen.

Verder bevat het volledige mesoprotech®-gamma, een breed "spectrum fotoprotector complex" dat fysische, biologische en chemische filters combineert met een maximale werking tegen UVB-, UVA-, HEV- en IR-straling.

Op deze manier is de huid steeds beschermd tegen lichtpollutie en zon, op alle niveaus, waardoor celoxidatie en veroudering efficiënt worden voorkomen!


Het Breedspectrum zonbeschermingscomplex: 

Bescherming tegen UVA en UVB-straling. 

Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV)

  • Bescherming tegen infraroodstraling (IR).

  • Optimale formule van fysische, biologische en chemische filters die zorgen voor een maximale bescherming, gecombineerd met efficiënte anti aging werkstoffen!

 Mesoprotech by Mesoestetic. 

Uw bodyguard op elk moment!

Categorieën