Snelle levertermijn! Gratis vanaf 60€!
nl

Bitcoin als betaalmiddel voor huidverzorging en cosmetica!

18-12-2021

Voortaan accepteren we bij BoTh Cosmetics ook Bitcoin als betaalmiddel voor de aankoop van uw huidverzorging en cosmetica!


Betalen met een cryptomunt, zoals bitcoin, gaat relatief gemakkelijk bij ons in de webshop. Net zoals bij apps als Payconiq en die van je eigen bank krijg je als klant een QR-code te zien. Die QR-code scan je vervolgens met je eigen app of een zogenoemde crypto-wallet.

BoTh Cosmetics is de allereerste - en op dit moment ook de enige! - beautywebshop in de BENELUX die bitcoin als betaalmiddel accepteert!

We willen u als klant graag de mogelijkheid bieden om uw bitcoin onmiddellijk in reële waarde om te zetten, zonder dat u eerst (de kassa van) uw bank hoeft te passeren om uw bitcoin in euro om te zetten! 

U kan bij ons voortaan uw huidverzorgingsproducten, uw make-up, uw potje nachtcrème, uw reinigingslotion, ... gewoon met uw bitcoin aanschaffen!

Eenvoudig, en zonder extra verwerkingskosten!

 "We zijn een webshop die meegaat met de huidige trend.  Je ziet dat grote bedrijven nu ook bitcoin betalingen toestaan, zoals Apple, Google, Tesla, Amazon ... en dus willen we niet achterblijven maar meewerken aan de toekomst.