IMAGE MD - Image Skincare

IMAGE - HEALTH - ENFORCEMENT


IMAGE MD is een 'all in one' formule, speciaal ontwikkeld voor een doeltreffende behandeling van de meeste huidproblemen...

...zoals huidveroudering, rokershuiden, oneffen of onzuivere huiden,...

Ook uitermate geschikt voor het verminderen van restacne, hyperpigmentatie, rimpels en fijne lijntjes. 

De IMAGE MD lijn is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. 

Hoge werkzame ingredienten, aangevuld met wonderlijk retinol, die je gegarandeerd een maximaal resultaat zullen opleveren!

IMAGE MD - Image Skincare producten kopen

Image MD, 'all-in-one' productlijn met retinol, voor een gegarandeerd maximaal resultaat


Categorieën

IMAGE MD van IMAGE Skincare bevat de meest hoogwaardige ingrediënten voor een stap verder in uw huidverbetering. 

Correctie, bescherming en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken verzorgingslijn. De lijn is bijzonder geschikt als uw huid reeds goed in balans is met de andere producten van Image Skincare en je uw huid naar een nieuw level wilt brengen. Dan kan deze hoogwaardige lijn worden gebruikt voor uw dagelijkse huidverzorging.


Waarvoor zet je de MD lijn in?

De innovatieve werkstoffen die in de IMAGE MD producten zitten, werken in op de diepere lagen van uw huid door een geavanceerde afgifte van actieve ingrediënten. Juist in een vroeg stadium van 'huidveroudering' is een doeltreffende huidverzorging reeds essentieel. Het is een goed advies om al met actieve ingrediënten te werken, ook als je huid nog geen tekenen van verslapping vertoont. Een ideale manier om zo lang mogelijk de spankracht en stevigheid van uw huid te behouden!


Waarom is het gebruik van actieve werkstoffen zo essentieel?

Vergelijk actieve werkstoffen met voeding voor ons lichaam. Wij functioneren het beste op zuivere, geconcentreerde en voedende stoffen die ons helpen 'bouwen' en energiek maken. Zo werkt het ook voor de huid. Ongeveer elke 4 weken vernieuwt de huid zich, naarmate wij ouder worden vertraagt dit proces helaas. Daarom de noodzaak om op actieve werkstoffen te blijven inzetten, om je huid te blijven activeren en dit proces te blijven optimaliseren.


Een greep uit de meest verkochte IMAGE MD producten van IMAGE Skincare:

IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Deze IMAGE MD reiniger bevat een mix van drie verschillende zuren: glycolzuur is een zuur met een brede werking: anti-aging, hydraterend, ontstekingsremmend en exfoliërend. Doordat het een kleine molecuul is kan het dieper de huid indringen. Hierdoor maakt het ook de weg vrij voor salicylzuur, een zuur die vetoplossend werkt en de talgklier reguleert. Ook melkzuren werken intensief hydraterend. Hierdoor droogt deze IMAGE MD Restoring Facial cleanser uw huid niet uit. Daarnaast bevat deze ook extra kalmerende extracten.

IMAGE MD - Restoring Youth Serum with ADT Technology

De formule van dit IMAGE MD serum bevatten peptides en stamcellen voor de perfecte opbouw. IMAGE MD Restoring Youth Serum corrigeert en minimaliseert de verschijning van de lijntjes en rimpels. Dit resulteert in een stevige en elastische huid. Ook heeft het serum een licht oplichtend effect.

IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème with ADT Technology

Dit is een sterk geconcentreerde nachtcrème met een mix van retinol, glycolzuur en vitamine C en E, dat de verouderde huid verjongt. IMAGE MD Restoring Youth Repair crème brengt de huid terug naar een jeugdige, stevige en stralende huid en is zelfs prima geschikt voor een huid met lichte acne.

IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50 is een lichtgewicht dagcrème met SPF50. Bevat antioxidanten en stamceltechnologie voor bescherming tegen vrije radicalen en DNA-schade. Daarbij geeft deze fantastisch geurende crème bescherming tegen UVA- & UVB-straling, infrarood en blauw licht!


Gebruik van IMAGE MD producten

  • 's ochtends reinig je de huid met de MD-restoring facial cleanser. Volg deze stap op met het MD-restoring youth serum en bescherm de huid met MD-restoring daily defense moisturizer SPF 50.

  • 's avonds reinig je het gezicht met de MD-restoring facial cleanser. Om de huidveroudering tegen te gaan wordt het MD-restoring youth serum aangeraden. Als laatste stap, om de huid te corrigeren, gebruik je MD-restoring youth repair crème.