Alpha-H ESSENTIALS


De Essentials-collectie van Alpha-H biedt professionele producten voor diegenen die hun routine willen vereenvoudigen en terug willen keren naar de basis zonder in te leveren op de prestaties van hun huidverzorging. Deze verzachtende en kalmerende niet-glycolhoudende collectie helpt de gevoelige pH-balans van de huid te beschermen, de natuurlijke afweer te versterken en biedt opwekkende voeding en vocht voor alle huidtypes. Deze collectie is zeer geschikt voor droge of gevoelige huiden.

Wist u dat 85% van de zichtbare tekenen van veroudering direct kan worden toegeschreven aan oorzaken die voorkomen kunnen worden? Zichtbare veroudering stapelt zich op door langdurige dagelijkse blootstelling aan UV-straling en vervuiling, door levensstijlfactoren, waaronder stress, en door de steeds verslechterende voedingskwaliteit van ons voedsel.

Om onze huid efficiënter te beschermen tegen deze leeftijdsversnellers, maakt de Essential-collectie van Alpha-H gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van huidwetenschap en onderzoek om de huid te beschermen tegen vroegtijdige registratie van deze schade.

Door de lipidebarrière van uw huid te stabiliseren, creëert de Essentials-collectie een thermische kloof tegen klimaatveranderingen, behoudt het de kwaliteit van de huidmatrix en remt het de oxidatieve schade die gepaard gaat met vervuiling, uv-straling en blauw licht.

Alpha-H ESSENTIALS kopen