IMAGE CLEAR CELL - IMAGE Skincare

HEAL - CLARIFY - RESTORE


IMAGE Skincare CLEAR CELL is ontwikkeld tegen acne en vette huid problemen.

image CLEAR CELL is een zeer effectieve oplossing om acné tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

De IMAGE Skincare Clearcell collectie bevat reinigers, maskers, serums, scrubs, pads en lotions speciaal voor de vette en acnégevoelige huid. 

Een totaalpakket die je in staat stelt om uw huid van acné af te helpen!

Lees hieronder hoe IMAGE u van uw acné kan afhelpen.

IMAGE CLEAR CELL - Image Skincare producten kopen

Image Clear Cell, een totaalpakket om van uw acné af te raken


Start uw dag met de krachtige IMAGE Clear Cell anti-acné reiniging van IMAGE Skincare!

Acné is tijdens onze tienerjaren een veel voorkomende kwaal, maar wat gebeurt er als het nooit echt stopt voor jou? Acne kan ook bij volwassenen zeer vervelend blijken!

Acné ontstaat meestal uit factoren waar we zelf weinig aan kunnen doen: hormonen en genetica. Velen ervaren periodieke puistjes als gevolg van fluctuaties in hormonen en anderen hebben gewoon een meer uitdagende tijd om de huid zuiver en vrij te houden van opkomende puistjes. Het kan frustrerend zijn, maar Image Skincare heeft oplossingen voor een huid die gevoelig is aan acne: de Clear Cell-productlijn.

Het bestrijden van acne start met de Clear Cell Clarifying Gel Cleanser, een goede reiniging van uw huid voor zowel 's morgens als 's avonds. Het is op gel gebaseerde reiniger die schuimt om make-up te verwijderen en overtollige olie te verwijderen, terwijl het uw dode huidcellen exfolieert om de huid glad, zacht en glanzend te houden. Deze acné reiniger is zacht genoeg voor tieners, maar sterk genoeg voor volwassenen die van hun chronische acné afwillen.


Blijf van die vervelende puistjes af! Elimineer ze met Clear Cell Clarifying mask van IMAGE Skincare!

Het is bij acné zeer verleidelijk om de puistjes op uw huid met de hand te willen verwijderen of uit te duwen, ook al weten we dat dat helemaal geen goed idee is. Het kan infecties verspreiden en littekens achterlaten. Om u hierin te helpen heeft IMAGE Skincare het Clear Cell Clarifying Masque die je een paar keer per week kan gebruiken. "Een krachtdadige mix van salicylzuur en glycolzuur die de zwaarste acne-laesies in slechts één applicatie elimineert! Clear Cell Clarifying Mask verwijdert onmiddellijk de onzuiverheden die uw poriën verstoppen en tot rode acne-laesies leiden. De actieve ingrediënten verminderen roodheid en drogen de puistjes 's nachts op. 


Vergeet niet uw huid te hydrateren met de anti-acné vochtinbrengers uit de IMAGE Clear Cell lijn!

Een belangrijke stap in elke IMAGE routine, is het toevoegen van een vochtinbrengende serum en moisturizer. IMAGE Skincare heeft hiervoor speciaal de Clear Cell Restoring serum en Clear Cell Mattifying Moisturizer ontworpen! Breng deze aan na uw reiniging.


Houd de moed er in en wacht niet langer!

Als je nu een tiener bent, en net puistjes begint te ontwikkelen, of als je een oudere "meer ervaren" acne-lijder bent, houd moed. De acné reinigings- en genezingsroutine van IMAGE Skincare verzekert u van mooie resultaten. 

Wacht niet nog een dag om uw huid te helpen zich beter te voelen en er fantastisch uit te zien. Probeer het gewoon en en overtuig jezelf!