IMAGE BODY SPA - Image Skincare

FIRM - EXFOLIATE - RADIATE


Image Body Spa van IMAGE Skincare dompelt je onder in een fijn, heerlijk genot en welbehagen!

De producten van deze lijn hebben formules om cellen te herstellen, de huid te voeden en te beschermen en zich te richten op specifieke probleemgebieden. 

BODY SPA is speciaal ontwikkeld voor het bevorderen van een gezonde en mooie stralende huid en werkt effectief en huidverbeterend op cellulair niveau. lichaamsproducten van IMAGE Skincare

IMAGE BODY SPA - Image Skincare producten kopen

Huidverbeterende lichaamsproducten, bezorgen je een heerlijk genot en welbehagen


IMAGE Body Spa producten. Reiniging, voeding en bescherming voor elke huid, voor elk seizoen

Ongeacht het seizoen, uw huid is een orgaan die net zoals al uw andere organen altijd voeding, maar ook reiniging en bescherming nodig heeft omdat ze aan vele - meestal schadelijke - externe factoren blootgesteld wordt. Iemand met een droge, gevoelige huid heeft daarnaast ook producten nodig die geen irritatie veroorzaken. 

Dankzij deze IMAGE Skincare Body Spa Collection kan je volop genieten van een aantal professionele bad- en lichaamsproducten die speciaal hiervoor ontwikkeld werden

Elk product in de lijn is ontworpen om een tere huid te reinigen, te voeden en te beschermen. Deze dierproefvrije, parabenenvrije huidverzorgingslijn is geweldig voor alle huidtypes, en vooral als je een droge, gevoelige huid hebt!


IMAGE Body Spa Exfoliating Body Scrub

Een goede huidverzorging begint met een geweldige lichaamsreiniger, vooral één die ook scrubt en exfoliëert. Door uw dode huidcellen te verwijderen, verander je een droge huid in een huid die er zacht en glad uitziet en aanvoelt. Best gebruik je hiervoor een exfoliator die zacht genoeg is om uw huid niet uit te drogen. Met de IMAGE Skincare Body Spa Exfoliating Body Scrub heb je zowel een fantastische reiniger en zachte scrub in één!

Deze scrub met dubbele werking maakt gebruik van chemische en fysieke exfoliatoren, evenals vochtparels, om de huid te polijsten en tegelijkertijd te hydrateren. Body Spa Exfoliating Body Scrub helpt ook om de celvernieuwing te verbeteren en zorgt ervoor dat uw huid bodylotion beter kan opnemen.

De exfoliërende bodyscrub is heel zacht, schuimt mooi en heeft een heerlijke nootachtige, fruitige geur. Uw huid zal heerlijk, verfrissend en schoon aanvoelen!


Heb je last van cellulitis op benen en billen? IMAGE Cell.U.Lift is een verstevigende body crème!

Als je klaar bent met douchen, is het tijd om uw huid te behandelen met IMAGE Skincare Body Spa CELL.U.LIFT Firming Body Crème. Velen hebben blijvend last van cellulitis op benen en billen. Hoe je ook probeert door te trainen, goed te eten en veel water te drinken, de cellulitis blijft meestal hardnekkig.

IMAGE Cell.U.Lift Firming Body Crème versterkt de collageenvezel en vermindert de aanwezige lipidecellen. Met andere woorden, het helpt de huid glad te maken en vermindert cellulitis. Het hydrateert ook de huid terwijl het de cellutitis behandelt, dus uw huid zal ook extra zacht aanvoelen na gebruik.

Nadat je deze crème een paar weken heb gebruikt, zal je nog misschien nog niet onmiddellijk een groot verschil merken in het uiterlijk van uw cellulitis. Uw huid zal wel zacht en glad aanvoelen en ook wat steviger. Het kan echter nog wel een paar weken extra duren voordat je echt resultaat zult zien. Hoe dan ook, de crème heeft een mooie lichte textuur, een verfrissende pepermuntgeur en geeft je een zalig koele tinteling die je op uw huid voelt wanneer je de Cell.U.Lift gebruikt. Een crème die dus wat tijd nodig heeft om resultaat te boeken, maar waar je vanaf het eerste moment wel van zal houden!


IMAGE Rejuvenating Bodylotion voor droge of gebarsten huid

Voor de delen van je lichaam waar je de verstevigende lichaamscrème niet aanbrengt, kan je best Image Skincare Body Spa Rejuvenating Body Lotion gebruiken. Armen, ellebogen, rug en knieën zijn de plaatsen waar uw huid meestal het droogst is. Vooral de ellebogen kunnen vaak zeer droog en gebarsten zijn.

De ultra-hydraterende formule van deze IMAGE Rejuvenating bodylotion helpt uw huid te exfoliëren en te verjongen en vermindert ook tekenen van veroudering, keratosis pilaris en een droge, gebarsten huid. 

Ondanks al deze mooie eigenschappen, veroorzaakt IMAGE Rejuvenating bodylotion toch geen irritatie. Eigenlijk een must-have voor een gevoelige huid!


IMAGE Body Spa Face & Body Bronzer, zelfbruiner voor een natuurlijk gekleurde bruine teint!

De IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream is een zelfbruiner voor het gezicht en het lichaam is het tegenovergestelde van alle zelfbruiners die je op de middelbare school hebt geprobeerd: het blijft helder, is gemakkelijk aan te brengen en creëert een subtiel 'door de zon gebruinde' tint op elk huidtype zonder er nep uit te zien, zonder vlekken of oranje

Het effect is een gezonde zomergloed - het soort dat kennissen doet zeggen: "Wauw, je ziet er de laatste tijd GEWELDIG uit."

Je kunt IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream zelfs mengen met een lotion om een ​​nog zachter effect te creëren. Met deze natuurlijke resultaten zul je snel beseffen dat er geen reden is om te stoppen na de zomer - we kennen mensen die het hele jaar door genieten van het extra kleurtje!

Deze hydraterende en verzorgende IMAGE Skincare Body Spa Face & Body Bronzer Cream voor gezicht en lichaam zorgt voor een natuurlijk gekleurde teint met een subtiel gouden gloed.

De kleur wordt langzaam opgebouwd, zodat er bij dagelijks gebruik een gelijkmatige gouden natuurlijke glans ontstaat. Het resultaat: natuurlijk bruin zonder de nadelige factoren van de zon.