ALPHA-H

Australisch topmerk. Pionier en autoriteit in duurzame, schone formulesGeniet NU van 30% korting op Alpha-H!! 

(zolang de voorraad strekt)


Alpha-H, reeds 25 jaar pionier en autoriteit in het gebruik van retinol en glycolzuur!

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. 

De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun 'comfort zone' waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. 

De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; zowel voor korte en lange termijn..


Geen onnodige ingrediënten bij Alpha-H

Alpha-H doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar formules veilig, effectief en vrij zijn van: parabenen, sulfaten SLS en SLES, ftalaten, minerale oliën, formaldehyden, koolteer, triclosan en vele andere twijfelachtige ingrediënten.  

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.


ALPHA-H produkten kopen


Categorieën