IMAGE AGELESS - Image Skincare

VERJONGEND - ANTI AGING


De IMAGE Skincare AGELESS collectie vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft een jeugdige uitstraling!

De Image AGELESS serie bevat oa. een serum, creme, reiniger met een mix van AHA's, nutripeptides, retinols, 'lightening' ingrediënten en antioxidanten. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur worden aanzienlijk verbeterd.

"Zeer effectief tegen huidveroudering"

Voornaamste werkzame ingrediënten IMAGE Ageless:

  • Plantaardige stamcellen
  • Pure ingekapselde retinols
  • Collageen ondersteunende nutripeptiden
  • Drievoudige mix van alfa-hydroxyzuren (AHA's)
  • Antioxidanten

IMAGE AGELESS - Image Skincare produkten kopen

Jeugdige uitstraling en anti-aging. Image Ageless vermindert uw rimpels en fijne lijntjes


Onze favoriete IMAGE Ageless verzorgingsroutine


Er komt een moment in je leven dat je merkt dat fijne lijntjes en rimpels sneller op je gezicht verschijnen dan je zou willen. De beste manier om ze te behandelen en hun progressie te vertragen, is met een doeltreffende verzorgingslijn die speciaal voor dat doel is gemaakt. 

IMAGE Skincare Ageless-producten vormen de perfecte oplossing en helpen u de tekenen van veroudering tegen te gaan. Hier zijn enkele van onze favorieten.


Begin met een reiniger. IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser is mild maar doet haar werk!

Een van de belangrijkste dingen die je voor je gezicht kunt doen, is om 's avonds alle verontreinigende stoffen te verwijderen dat zich gedurende de dag op uw huid heeft opgehoopt. Per slot van rekening heeft uw huid elke dag tal van verontreinigende stoffen te verwerken... zonnecrème, dode huidcellen, microben, zweet...

Al deze samen dragen bij aan puistjes, vergrote poriën en schade aan de elasticiteit van uw huid. Door het vuil te verwijderen, kan je huid zichzelf vernieuwen terwijl je slaapt door het normaal te laten vervellen. Tevens wordt je gezicht bevrijd van de vrije radicalen die zich aan make-up hechten.

Help uzelf er jonger uit te zien door de textuur van uw huid glad te houden met behulp van IMAGE Skincare Ageless Total Facial Cleanser. Deze glycolische reiniger is mild maar doet haar werk. Gebruik het 's avonds en misschien opnieuw 's ochtends als u voelt dat zweet en haarproducten tijdens het slapen op uw gezicht zijn terechtgekomen.


Gebruik daarna een serum. IMAGE Skincare Ageless Total Anti-Aging serum laat uw huid terug stralen!

Serums zijn geweldig om elke avond te gebruiken omdat ze de ingrediënten die je huid nodig heeft, concentreren in een krachtig product. De belangrijkste componenten in IMAGE Skincare Ageless Total Anti-Aging Serum zijn vitamine C, fytonutriënten en van planten afgeleide stamceltechnologie, die allemaal samen uw doffe huid terug doen 'glowen'

Door je gezicht net voordat je gaat slapen te voeden, geef je ze toestemming om zichzelf te regenereren terwijl je rust. Word elke dag wakker met een huid die er beter uitziet dan de avond ervoor, dankzij een zichtbaar helderdere teint!

Om speciale aandacht aan uw ogen te geven, dept u zachtjes wat IMAGE Skincare Ageless Total Eye Lift Creme rond uw oogcontour. Dit zachte product maakt gebruik van zonnehoed, kamille en groene thee-extracten om je tere huid te vertroetelen en te behouden.


Breng vervolgens een Retinol crème aan. IMAGE Skincare Ageless Total Retinol A crème schenkt je vitamine A in een potje!

Een van de beste klinische ontwikkelingen op het gebied van het voorkomen van veroudering van onze huid was de doorbraak van wat vitamine A kan doen. Bij gebruik in cosmeticaproducten wordt het omgezet in de afgeleide vorm die bekend staat als retinol.

Dit ingrediënt helpt bij fijne lijntjes en rimpels dankzij het stimuleren van de aanmaak van collageen. Het vermindert ook ouderdomsvlekken en verzacht je huid. IMAGE Skincare Ageless Total Retinol A crème is een geweldige manier om uw gewenste resultaat te bekomen!

Met slechts een kleine hoeveelheid IMAGE Skincare Ageless Total Retinol-A Creme per nacht kunt u profiteren van de voordelen van deze wonderlijke ontdekking. Door te helpen het oppervlak van uw gezicht te herstellen en te vernieuwen, ziet uw huid er helderder en stralender uit.


Begin uw ochtend met een vochtinbrengende crème

Als je wakker wordt, wil je misschien je huid een lichte reiniging geven. Combineer dan, voordat je je dag begint, twee stappen in één door je gezicht te beschermen met een goede minerale vochtinbrengende crème met SPF.

IMAGE Skincare Prevention Plus Daily Tinted Moisturizer SPF 30+ synchroniseert mooi om de voordelen van de Ageless-lijn nog te vergroten. Door uw huid te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en een vochtinbrengende crème toe te voegen om de omgevingsstress van de dag tegen te gaan, profiteert u van het werk dat u de avond ervoor met uw IMAGE Ageless producten hebt verricht!